Eilen joskus alkuillasta kavin satamassa, ja olin pakannut myohaisaamiaiseni mukaan, tarkoituksena popsia se pohjoislaiturin nokassa.. Satoi kuitenkin vetta sen verran reippaasti, etta leipa olisi ehtinyt kastua ennen kuin olisin edes ehtinyt haukata sita, joten tyydyin sitten vaan rapsimaan muutaman kuvan ja palaamaan kotiin - hiukset ja farkut markina. (Muistutus itselleni: osta pidempi sadetakki..) Muutenkin, laiturilla oli muutamia kalastajia, jotka olivat taas ajaneet autolla perille asti =/ Vituttaa se laiturilla autoilu. Jos ei viitsi kavella muutamaa kymmenta metria, niin pysyisivat sitten kotona, prkl.
Jain kaipaamaan toivomaani rentoutumista laiturilla, joten menin sinne tana aamuna, seitseman aikoihin. Oli ihanan aurinkoista, ja suurimman osan aikaa sain olla laiturilla ihan yksikseni =) Edessani kirkas aurinko ja meri, takanani kuu, sateenkaari, joutsenet, joki ja vuoret.. Kaiken lisaksi, sain taas kuvia lapi Facebookiin (puhelimesta siis), eli paasin jakamaan nakymia heti tuoreeltaan..
Ohessa tamanaamuiset videot. Ekassa 360 asteen nakymat, toisessa sateenkaari parhaimmillaan, ja kolmannessa aaltoja.. Kolmas video varsinkin on aika heiluvaa sorttia, kun ensinnakaan en oikein nahnyt mitaan kirkkaan auringonpaisteen takia, ja toisekseen, taistelin taas tukkani kanssa, jota tuuli yritti viskoa kameran eteen - ja yksi aiempi foto menikin sen takia pilalle, huoh..