Heading to The Beehive Window smudge @ The Beehive

Eilen aamulla ja paivalla oli jokseenkin pilvista, mutta hiostavan lamminta, eli aika ankea ilma. Ullakolla ei voinut hengittaa, eika puutarhassa ollut mitaan mielekasta tekemista, joten ehdotin ajelua. Aurinko tulikin sitten esiin just, kun lahdettiin! Suunnattiin ihan aluksi The Beehive Inn'iin, syomaan. Tuo toinen kuva on zoomattu kys. pubista N11:n yli kaukana nakyville pelloille, ja valitettavasti ikkuna oli niin likainen, etta kuvaan tuli sotkua. Oli vaan hienot varit, kun aurinko valaisi peltoja ja puita, ja taustalla oli tummat pilvet.

Lunch @ The Beehive Lunch @ The Beehive

D soi cottage pie'n, ma soin pasta carbonaraa. Ensin mainittu oli kuulemma OK, mutta kuivahko, ja vihannekset oli hoyrytetty mauttomaksi mossoksi (mika nyt on suht. tyypillista taalla pain). Pasta oli tosi hyvaa.

On the way to Kilmacurragh Arboretum On the way to Kilmacurragh Arboretum

Jatkettiin matkaa kohti Kilmacurragh Arboretumia (taas), kun ei vissiin oltu nahty sita viela kesakuussa, vaan aiemmat visiitit taisivat osua joko kevaammalle tai loppukesaan. Blogitan siita erikseen, mutten just nyt, kun pitaisi valilla kayda nukkumassa.

On the way to Kilmacurragh Arboretum