Light Lane

Kun aikoinaan kavin ekaa kertaa Bray'ssa (joskus kesalla '97), oli jo pimeaa kun ehdittiin perille, ja heti DARTista ulostauduttuamme, kaveltiin taman kujan lapi Harbour Bar'iin. Kujalla ei ole valoja, ja varsinkin viimeinen osuus on pimealla tosi sokkokavelya. Tuli vaan mieleen, etta ihme ghetto.. Pari viikkoa sitten tarjosin UK:lle saman kokemuksen, kun han ei tiennyt kys. kujan olemassaolosta - oli aiemmin nahnyt Bray'sta lahinna vain Ardmore Studios ja oisen sataman.
Lykkaan nama nyt 'maisemakategoriaan', kun ei sopivampaakaan ole..

Lane Pretty weeds

Paivanvalossa kuja on toki ihan erilainen, ja vaikka siella on graffiteja ja muita sotkuja, seka paljon rikkinaista lasia ja roskia, jotenkin silti tykkaan kys. kujasta, ja se on tosi nappara pikareitti esim. asemalle kavellessa.

Pretty weeds Pretty weeds

Pretty weeds Pretty weeds (and three hungry wall monsters)

Pretty weeds Pretty weeds (shying away from red..)

Guinness Homeland Sports

Lane Lane

Ylla vasemmalla katse kohti Seapoint Roadia (kotiin pain siis), ja oikealla katse kohti asemaa (mista suunnasta olin tulossa).

Lane Martello tower

Ylavasemmalla olevassa kuvassa, ihan vasemmassa laidassa nakyy hiukan Martello-tornia. Kys. tono oli joskus aikoinaan Bonon koti, mutta siita on siis KAUAN. Toisessa kuvassa tirkistelijamainen kuva tornin lasitettuun ylakertaan.

Pretty weeds Pretty weeds

Pretty weeds (and a distant car)

Wall Lane

Tuosta P:sta (ylaoikealla) saisi kivan merihirvion..

Seapoint Road & Seapoint Court

Kujan paadysta sitten raput alas, ja suoraan edessa Seapoint Court, minka toisessa paadyssa siis asun.

Flowers Seapoint Court