Herasin LUMISATEISEEN maailmaan! :O Kylla masensi..

In Imatra.. In Imatra..

Aloitin raivauspaivan rimpaisemalla Imatran poliisille, mista lahettivat partion hakemaan vaarini vanhaa pienoiskivaaria (tms.) lupineen. Saatan ehka saada tuon v. 1951 myonnetyn luvan takaisin postitse, mutta otin varmuuden vuoksi kuvia muistoksi.. Hiukan ennen poliisia saapui myos kiinteistovalittaja juttelemaan puheissa olevan suoran asuntokaupan etenemisesta. Ts. hanen oli tarkoitus hoitaa asian paperisota.

In Imatra..

Taisin hakea vasta tanaan vintilta ne ruokapoydan tuolit, joita olikin siella siis neljan setti, eli ne kaksi muuta tuolia joita oli kaytetty poydan kanssa, eivat varsinaisesti kuuluneet siihen. Raahasin myos jaakaapin pois tahmaiselta paikaltaan, ja mietin miten ihmeessa saisimme sen kannettua alas.. Paatin rimpaista Kuusakoskelle ja kysya paljollako hakisivat ja kantaisivat pakettiautollisen tavaraa seuraavana paivana. Kuulosti kohtuulliselta, joten sovimme, etta tulisivat lounastaukonsa jalkeen tiistaina. (Siita lisaa tiistain kirjoituksessa)
Paikalliselta kierratyskeskukselta kavivat katsomassa, kun soitin etta olisi huonekaluja yms. tyrkylla. Nyt taytyy taas ihmetella ihmisten asenteita Suomessa (tai ainakin Imatralla - ja kuulemani mukaan myos ainakin Helsingissa).. Tarjosin heille siis ilmaiseksi ruokapoytaa tuoleineen (seka kaksi hiukan erilaista lisatuolia), potentiaalisen upeaa tayspuista kirjoituspoytaa, joka tosin oli kunnostuksen tarpeessa, puista (ja puunvarista) kirjahyllya, jne. Kommenttina esim. ruokapoydasta: "Se on vahan kulunut tuo poyta.." Kys. poyta oli itse asiassa yllattavan hyvakuntoinen ihan sellaisenaan, eika valttamatta olisi kaivannut mitaan kunnostusta, jos siihen olisi lykannyt poytaliinan paalle - ilman poytaliinaa, vain poytatason pintahionta ja lakkaus olisivat saaneet ihmeita aikaan. Tuolitkin olivat muuten hyvakuntoiset, mutta olisivat vain kaivanneet istuinosien verhoilua, mika nyt hoituisi varmasti alle tunnissa. Kuulemma ihmiset eivat halua tehda mitaan sellaista. Mita vittua?!? :O Menevatko suomalaiset todellakin hakemaan kierratyskeskuksesta uudenpranikkaa tavaraa?!? HALOO?!? Menkaa IKEAan! (Hm valisti myohemmin, ettei sinne kierratyskeskukseen kuulemma kelpaa enaa putkitelkkaritkaan, kun ihmiset olettavat saavansa kierratyskeskuksesta taulutelkkareita.. Voi Hyva Luoja..)
No, kierratysheput kelpuuttivat sitten mukaansa siistin toimistotuolin, tayslikaisen eteisen valkoisen lipaston (jota en ollut ehtinyt siina vaiheessa pyyhkia puhtaaksi), em. lipaston paalla olleen pienen kaapin (sinansa yllattavaa, kun se oli paalta vahan rikki! olin kylla ehtinyt putsata sen..), seinaryijyn, 50-luvun lehtitelineen, ja siina se satsi taisi ollakin.. Lahtipa edes jotain.

In Imatra..

Myohemmin kaytiin Hm:n kanssa viemassa pienempaa sahkokamaa yms. Kuusakoskelle, missa sitten tapasin myos sen ihmisen, kenen kanssa olin aiemmin puhelimessa sopinut huomisesta noutokeikasta =) Paikka oli hyvin Pulp Fiction'mainen! Olisin mieluusti raiskinyt sielta kuvia, mutta kuvaaminen nakyi olevan kiellettya!?! :o Paadyttiin itse asiassa ensin Venajan rajallekin, kun missattiin se viimeinen risteys ennen rajaa.. Ts. meilla oli vain paikan mainoksessa ollut viivakartta, mika ei ollut oikean kartan veroinen.

In Imatra..

Enpa nyt muista mita muuta tahan paivaan mahtui, mutta olin aivan ryytynyt, kun paasin Hm:lle asti, ja menin suoraan sohvalle lojumaan. Vedin siina sitten nokosia siihen asti, kun tilauspizzat tulivat (olipa sopo pizzapoika! hih). Huomasin kuitenkin jo ekasta suupalasta, ettei syominen ollut hyva idea, mutta vedinpa sitten kuitenkin sen koko siivun, kun ajattelin etta pitaa ihmisen syoda, sen kaiken raivaamisen jalkeen..
Menin sitten takaisin nokosille, kunnes herasin siihen etta piti menna ja 'puhua norjaa'.. :x Se kylla paransikin heti oloa, mutta menin saman tien nukkumaan. (Mainittakoon nyt viela erikseen, etta pizzassa ei toki ollut mitaan vikaa, vaan olin itse totaalivasynyt, stressaantunut, yms..)