Godson H's 1st birthday

Kummipoika taytti eilen 1 vuotta, ja juoksee jo kannykka korvaa vasten pitkin kamppaa.. =) Han on edelleen yhta hurmaava, ja hanella on jo ensimmainen tyttoystava, lukuunottamatta monia (itseaan) vanhempia naisihailijoita..

Godson H's 1st birthday

Han on tullut isaansa, eika haluaisi syoda paljon mitaan - isansa syo vain pienen aamiaisen, eika sitten mitaan muuta! Ruuan ottaminen tarjoilulautasilta olisi kuitenkin houkutellut, vaikkei niita sitten soisikaan.. Myos punaviini nakyi houkuttavan pienta! :O

Godson H's 1st birthday

R ja pikku-R olivat myos paikalla. R oli tehnyt tyttarelleen todella kauniin prinsessamekon. Hekin ehtivat olla 7 viikkoa Sri Lankassa sitten viime tapaamisemme. Sitten oli tuo kuvien sinipaitainen melkein-3v. poika, jonka nimea en nyt muista. Hanella oli viela toiseksi viimeista paivaa jalka paketissa - oli katkaissut koipensa leikkiessaan puistossa H:n kanssa. Se ei kuitenkaan menoa haitannut, ja han olikin paljon kiinnostuneempi kummipojan saamista leluista, kuin kummipoika itse.

Godson H's 1st birthday

S:lla oli tarjolla vaikka mita, joskin talla kertaa enimmakseen tyypillista irlantilaista lastenjuhlamurkinaa (mutta han oli silti tehnyt niita ihania sri lankalaisia kalapalleroita, joita rakastan, aahh..).

Godson H's 1st birthday