Some spring colours from the back garden

Puhelinrapsyja parempi otos takapuutarhasta. Tassa nakyy siis niita uusia punaisia latvoja (kasvin nimi loytyisi varmaan puutarhahaulla Stello Blogin puolelta, mutta en jaksa hakea, hih..), ja taustalla myos "Jenin kasvi", eli se minka kanadalainen askartelukaverini luovutti mulle, kun muutti takaisin Kanadaan. Kasvi oli pitkaan purkissa keittion ikkunalaudalla, mutta lopulta siirsin sen ulos, missa se onkin viihtynyt paremmin =)

Zoom issue with Olympus FE-340 :o Zoom issue with Olympus FE-340 :o Zoom issue with Olympus FE-340 :o

Eilen, kun oltiin Kilmacurragh Arboretum'issa (mista tulossa erillinen juttu), huomasin ihan uuden ongelman kamerani (Olympus FE-340) suhteen =/ Aina kun kaytin zoomia, kuvat tallentuivat tuollaisina haamuversioina, ja isokokoisempina niissa on myos valkoisia raitoja.. Toivottavasti tama mystinen ongelma katoaa itsestaan (kuten se edellinenkin), koska ei tosiaan ole varaa uuteen kameraan! En sitten voinut ottaa kuvaa kolmesta soposta sienesta (huhtikuussa!!!), kun olisin tarvinut sita zoomia..

Bagel with prosciutto di parma, etc. Tesco quiche Bagel with tuna, etc.

Aprillipaivan muonat (ylla).

Nuked salmon with salad & bread

Lauantain muonat (ylla ja alla). Rakastan mikrolohta salaatin kanssa! Tuo muussi ja pari paahtopaistiviipaletta oli vahan askeettinen, kun en ottanut keitettya kaalia.. Siina on yleensa Nosferatun hiuksia, joten en ota nykyisin enaa riskia.. Noi kaupan perhoskakut ovat jokseenkin siedettavia, valmiskakuiksi. Yleensa moiset maistuvat vaan makealle vaahdolle =/

Mash & roast beef Butterfly cakes

Popsin aamuyolla viela lisaa lohta salaatilla;

Nuked salmon with iceberg lettuce & bread

Eilen oli irlantilainen aitienpaiva, ja kun D oli mun lukuisista muistutuksista huolimatta unohtanut ostaa aidilleen mitaan (ts. piti jattaa se offie-keikka taas ihan viime hetkeen - kaiken muun tavoin - niin pulju oli lopulta jo kiinni, kun han ehti sinne asti..), eika talossa ollut mitaan ruokaakaan sunnuntaiksi, mentiin sitten Nosferatun kanssa Beehiveen syomaan - se on iso pub N11:n varrella.. Se oli ihan taynna, mutta kavi tuuri poydan suhteen, kun huomasin juuri tyhjentyneen poydan, ja sita siivonnut henkilokunnan jasen sanoi laittavansa siihen meille varauslapun. Saatiin siis jonottaa muonat rauhassa, vaikka porukkaa tunki sisaan koko ajan. Mun cajun-lohi oli todella hyvaa. Muut soivat paahtopaistia, mika oli kuulemma myos herkullista.

The Beehive The Beehive

Sen jalkeen mentiin siis suht. lahella olevaan kasvitieteelliseen puutarhaan, mutta kirjoitan siita erikseen, kun kuvia on sen verran..