Ah, got bagels and salad stuff again, mmmm..

Kavin taas Dunnesissa ja Tescossa, taydentamassa salaattivarastoa. Ostoslistani oli puhelimessa, ja meinasin tarkistaa listan Tescossa, mutta huomasin ettei mulla ollutkaan puhelinta mukana! :O Paniikki.. Olin jo kaynyt Dunnesissa, mutta en muistanut ollenkaan koskeneeni puhelimeen koko kauppareissun aikana, eli olin aika varma etta se oli vaan jaanyt kotiin. Silti, todella epatavallista, koska ma en "ikina" unohda puhelinta mihinkaan, ja otan sen jopa vessaan mukaan, koska lukuisat puhelinmuistutukseni piippaisivat kuitenkin, jos en ottaisi, ja sitten vituttaisi.. No, onneksi se tosiaan loytyi olohuoneen poydalta, enka ollut unohtanutkaan mitaan ostoslistalta. Sen verran puhelinpaniikista oli kuitenkin haittaa, etten jaanyt plaraamaan Tescon valikoimaa, ja nyt ei ole oliiveja eika vaniljajaateloa.. Kumpaakaan ei siis ollut edes listalla, mutta olisivat varmaan tarttuneet mukaan, jos olisivat osuneet silmiin. Oliivit ovat ihania sellaisinaan, seka salaateissa tai voikoissa, ja korkkasin aamulla Wanhan Markin vaniljasaippuan, joka aiheuttaa tuoksullaan vaniljanhimoa - mulla on lisaksi ollut muutenkin vaniljajaatelohimo jo monta viikkoa, mutten ikina muista ostaa sita!

Bagel with prosciutto di parma & cherry tomatoes Tuna salad with bagel

Tallaista (ylla) tanaan sitten..

Different cherry tomatoes..

Ma ostan aina Tescon kirsikkatomaatteja, enka ollut pitkaan aikaan syonyt noita Sammy-merkkisia (ylla vasemmalla), joita Nosferatu oli kai ostanut Dunnesista, tai sitten sen viereisesta HeVi-puljusta. Ihan uskomaton makuero! :O Sammyt maistuvat niin makeilta, etta luulisi niihin pumpatun jotain sokerilienta. Lisaksi niiden rapeampi koostumus aiheuttaa mielikuvan makeasta omenasta, eika tomaatti tule ihan ekana mieleen. Ihan hyvia nekin, mutta itse popsisin niita lahinna sellaisenaan, jos tekee mieli hedelmaa tms. Mielestani liian makeita salaattiin tai voikkoon.

Ham sambo Ham sambo

Eilen meilla oli tosi hyvaa leipaa! Ihan tavallisia Dunnesin minipatonkeja (tai Cuisine de France -merkin alla kai ne myydaan, ja se Ranska on ihan vaan Tallaght..), mutta ei valkoisia, vaan hitusen tummempia ja paljon, PALJON parempia! Om nom nom.. Ahmin kaksi - en sentaan kerralla, kinkun, majoneesin, sipulin ja kirsikkatomaatin kanssa..

Spaghetti Macari's cheeseburger and chips, yum!

Koska eilen oli tosiaan melkein kaikki ruokatarvikkeet loppu, korkkasin vihdoinkin joululahjaherkkukorini italialaisen pastakastikepullon, ja popsin spaghettia. Melkein koko korillinen herkkuja meni tosiaan jo ajat sitten, mutta tama kastikepullo, seka oliivioljy ovat roikkuneet kaapissa pidempaan. Oliivioljykin tosin lopahti jo muutama paiva sitten, kun jatkoin silla kaupan ranskalaista salaattikastiketta - tai on sita jatkettua kastiketta siis viela yhteen salaattiin.. Pestoa on ikava..
Myohemmin illalla, D kavi Macari'silla, ja ma tilasin juustohampparin ja chipsit, mmmm.. Meilla oli Oimon kanssa ns. icanhascheezburger-hetki (klikkaa em. linkin takaa alla olevat kuvat teksteilla..);

Cheezburger moment (material for a Lolcat picture) Cheezburger moment (material for a Lolcat picture)

Pahoittelen surkeita kuvia (ylla), mutta kadet olivat chipsien jalkeen ilahduttavan rasvaiset, ja kaksi hampparinhimoista kissaa lahestyi, joten siina ei pahemmin saadella kameran asetuksia.. Molemmat saivat palan hampparia, mutta sehan ei tietenkaan ollut tarpeeksi, vaan Mamaa piti syyllistaa tuijottamalla pettyneesti jokaista suupalaa..

Salad with French dressing Crispy duck and egg fried rice, from China Kitchen, Bray

Tahan loppuun viela viimeiset salaatinrippeet maanantailta (ei ollut enaa tunaa), ja China Kitchen'in crispy duck & egg fried rice.