Tuna saladMenin joskus puoliltaoin keittioon, pistin koneellisen pyykkia pyorimaan, ja ajattelin sitten laittaa itselleni tunasalaatin ja kupin teeta myohaisiltapalaksi.
Kaikki meni suunnitelmien mukaisesti, siihen asti kun sain pesukoneen paalle. Sitten laitoin kupillisen vetta vedenkeittimeen kiehumaan, ja olin aikeissa alkaa salaatin tekoon, kun Ginga ilmestyi keittion oven taakse. Pian myos nalkainen Pushy ilmestyi keittion ikkunan taakse..
Koska hain vasta perjantai-iltana taydennysta salaattiainesvarastooni, ajattelin antaa ulkokissoille purkillisen tonnikalaa - kissanruokaa kun on nyt vain sen verran, etta omille riittaa viela huomiseen asti. Otin kaapista tonnikalapurkin, ja siina vaiheessa meidan Oimokin havahtui ruokapoydalta, missa oli vetanyt siihen asti sikeita.. (Han on jostain syysta nyt alkanut nukkua oisin ruokapoydalla..) Myos Thatsit ilmestyi suorittamaan odottavaa alakerran ymparikavelya..
Nyt siis nelja tonnikalanhimoista kissaa odotti innolla, etta avaisin sen purkin, mutta eikos Nosferatun perkele ollut mennyt ja piilottanut purkinavaajan! :O Ts. sille on oma paikkansa ruokailuvalinelaatikossa, ja itse pesen avaajan aina heti kayton jalkeen, ja laitan sen kuivumaan kuivaustelineeseen. Vaan nyt avaajaa ei nakynyt missaan.. Huhuilin viela varmuuden vuoksi ylakertaan D:lle, josko han olisi jostain syysta tarvinut avaajaa ylakerrassa, mutta ei - alkoi vaan nillittaa asiasta, ja tuli sitten alakertaan. Han lopulta loysi sen avaajan, aitinsa ompelutarvikelaatikosta, joka on siina ruokailuvalinelaatikon alapuolella. Hyvin oli avaaja peitelty sinne laatikkoon, ettei todellakaan ollut vahingossa pudonnut sinne. Itse en olisi edes etsinyt kys. laatikosta, kun se on taynna Nosferatun tavaroita.
Kun lopulta sain sen purkin avattua, Pushy-raukka oli jo poistunut paikalta, ja jai ilman tonnikalaa =( (Vitun Nosferatu..) Muut kolme sen sijaan ahmivat innolla omansa, tosin Oimo jatti hiukan omaan kuppiinsa, joten annoin sen sitten myohemmin Pushylle, kun han taas palasi oven taakse kerjaamaan. Olin tosin ensin joutunut haalimaan ruokakuppeja seka keittion lattialta etta puutarhan puolelta, ja pesemaan ne, ennenkuin kukaan sai tonnikalaa!
Sitten ajattelin vihdoin tehda sen oman salaattini ja teeni. Aloitin salaatista. Siihenkin meni oma aikansa, kun jaavuorisalaatin jama oli jo alkanut ruskettua, joten ensin piti poistaa ne ruskeat osat, sitten leikata salaattia lautaselle, ja lopuksi viela etsia jostain kelmua, etta se viimeinen jama pysyisi viela kayttokelpoisena huomiseen asti. Kun salaatti oli vihdoin valmis, ajattelin napsauttaa jo kiehauttamani teeveden uudestaan paalle (siis vedenkeittimessa), mutta siina vaiheessa huomasin, etta D olikin alakertavisiittinsa aikana kayttanyt sen veden ja tehnyt itselleen kahvin! Ei tietty kaynyt mielessakaan, etta olisi voinut laittaa keittimeen uutta vetta, tai edes mainita asian.. Piti sitten odotella veden kiehumista, ennenkuin sain teen tehtya.
Olin jo kokoamassa myohaisiltapalaa kateen, etta siirtyisin sen kanssa ullakolle, kun Oimo halusikin menna ulos. Huoh.. Thatsit toki odotti ovien sulkeutumista, ennenkuin paatti hankin haluta ulos..
LOPULTA paasin myohaisiltapalani kanssa ullakolle asti, ja siina vaiheessa oli jo
NALKA!