Olen tassa elellyt jonkin aikaa enimmakseen tonnikalasalaateilla ja bageleilla (kuten kuvistakin nakyy). En harrasta dieetteja (vai miten tuo taipuu suomeksi?), eli tama ei ole mikaan "ryhdynpa karppaajaksi" -juttu, enka itse asiassa edes tieda tarkalleen mita karppaaminen on, koska jo pelkka sana saa minut kirvesmurhatuulelle.. (Ei siis tarvitse valistaa aiheesta - ei kiinnosta!)

Jostain syysta ei vaan ole pahemmin tehnyt mieli muuta ruokaa. Muistaakseni ainoa vastaava aiempi kokemukseni oli munuaistulehduksen aikoihin, kun ruokahalu meni taydellisesti, ja viela tulehduksen jalkeenkin, taisin elella pari viikkoa vain vedella, maustamattomalla jogurtilla, ananaspaloilla, ja riisimuroilla, joita soin kuivana, suunnilleen muron kerrallaan. Ne olivat silloin ehdottomasti ainoat muonat mita pystyin edes pakkosyottamaan itselleni. Lopulta normaali ruokahalu vaan palasi ihan huomaamatta takaisin.

Nyt olen huomannut, etta jos popsin jotain hampurilaistyylista pikaruokaa, sammun kuin kynttila! Siis jokunen ilta sitten, kun vedin sen uhkean Macari's-annoksen (minka juustohampparista laitoin kuvankin), vasahdin ihan heti kys. aterian jalkeen, ja vedin nokoset ullakon lattialla. Olisin varmaan nukkunut pidempaankin, mutta herasin siihen kun oikea kasivarsi oli taysin puutunut, ja se tuntui niin allolta, etten vaan voinut jatkaa nokosia samassa asennossa, eika tassa nyt oikein ole tilaa muulle asennolle. Eilen D tuli kotiin makkariaterioiden kera, ja taas sama juttu.

Mietin vaan uteliaisuuttani, etta mikakohan just hampparimuonassa kaataa kuin viinapullo? Tuskin se pieni maara lihaa, kun olen kuitenkin syonyt esim. lampaankyljyksia salaatin kanssa, enka nukahtanut heti sen jalkeen.. Ei varmaan sampylakaan, koska popsin kuitenkin bageleita melkein paivittain (ja jotain muuta leipaa, jos ei ole bageleita).. Lieko sitten peruna? En nimittain ole syonyt salaattikaudellani oikeastaan ollenkaan perunaa, paitsi just niissa hamppariaterioissa.. Peruna vasyttaa?!? Tata voisi kai testata, jos soisin sunnuntaiaterialla pari perunaa.. Tosin, jos ei tee mieli, niin en viitsi pakkosyottaa niita itselleni.

Suklaa ei edelleenkaan himota ollenkaan, mika on itse asiassa hiukan surullista. Olisi Fazerin sinistakin viela levy jaljella, mutta se vetoaa yhta paljon kuin pala pahvia. Ei myoskaan tee mieli mitaan alkoholipitoista :o Sen sijaan, Tesco bitter lemon himottaa edelleen taysilla. Se on lahinna mixer-tyyppinen juoma, muttei tulisi mieleenkaan tunkea sen sekaan mitaan alkoholia. Aivan ihanaa sellaisenaan.