Camelot screenshot

Katsoin ekan Camelot-jakson uudestaan, ja nakojaan vilahdin sittenkin uber-pikaisesti siina alussa, mika oli siis sen verran nopea juttu etten itsekaan ekalla kerralla huomannut, vaikka muistin mita tein kys. kohtauksen aikana.

Camelot screenshot

Olisin mielummin halunnut vilahtaa tassa oisessa kylassa, koska se oli suosikkijuttuni kaikista kuvauksista ikina, ihan sen takia kun se Kilrudderyn feikkikyla oli siina valaistuksessa niin taianomainen.. Se oli oikeastaan huomattavasti kauniimpi ja taianomaisempi luonnossa kuin ruudulla. Tuossa kuvan oikeassa laidassa nakyy hiukan nuotiota.. Istuttiin muutaman muun extran kanssa sen ymparilla, mutta tassa vaiheessa kohtausta me oltiin jo juostu pois, eli nojailtiin tuohon ylaoikealla nakyvaan mokkiin, piiloutuen sen varjoihin. Oli paha yska, mutta hihaan sailomani tikkari pelasti aina kuvausten ajan.. Ja tahan kys. iltaan liittyi myos ihana privamuisto, jonka saatan joskus viela blogittaakin, mutta se riippuu monesta asiasta.. =)

Camelot screenshot

Tassa viela pari kuvaa Camelotin linnasta, missa kaikki ylemmista kaarista ylospain on epatodellista. Muistan kys. studiossa katsoneeni kattoon ja miettineeni mita sen tilalle tulisi - arvasin suht. oikein =)

Camelot screenshot