Yksi Nosferatun iakas serkku (tms.) kupsahti, muistaakseni jo reilut pari vuotta sitten. Hanella ei ollut omaa jalkikasvua, joten joku lakimies sitten selvitteli aikansa viela elossa olevia lahisukulaisia, joita ei ollut kovinkaan useita, ja aiheesta kaytiin pitkaa ja hidasta kirjeenvaihtoa, kun piti olla sen ja tuon kaukaisen serkun syntyma- tai kuolintodistuksia, jne, jne, jne..

No, tanaan sitten olivat paasseet lopulta siihen pisteeseen, etta vainajan kolme jaljella olevaa serkkua (ts. Nosferatu, hanen ainoa viela hengissa oleva sisarensa, ja heidan naispuolinen serkkunsa) saattoivat hakea vainajan tavarat jostain hoitokodista, missa niita oli pidetty varastoituna.

D vei aitinsa sinne, ja soitti jo paikan paalta selostusta kys. farssista, kertoen myohemmin kotona viela lisaa.. Voi Hyva Luoja.. Tama olisi loistavaa komediamateriaalia! :O (Lyhennan kertomukseen Nosferatun N:ksi, sisarensa X:ksi, ja serkkunsa Y:ksi..)

Jaamisto oli pakattu muutamiin samankokoisiin pahvilaatikoihin, ja paikalla ollut tyontekija oli osoittanut viisi laatikkoa, missa oli kuulemma vaatteita, ja pari laatikkoa, missa oli kaikkea muuta. D tarjoutui kuskaamaan ne vaatelaatikot johonkin hyvantekevaisyyskauppaan, kun ei niita kukaan varsinaisesti halunnut tutkia tai haalia itselleen. Se sopi kaikille, mutta X ja Y ryntasivat niiden parin tavaralaatikon kimppuun kuin petolinnut haaskalle, polvillaan lattialla, tonkien silmat kiiluen laatikoiden sisaltoa.. X loysi innoissaan kasilaukun, josta kaivoi esille lompakon, josta kaivoi esille valokuvia ja tukun rahaa, ehtien lopulta bonus-kortteihin asti, joita plarasi lapi, todeten jokaisen kohdalla, etta "tassa kortissa on Y:n nimi", jne.. Kaikille muille oli tietysti heti selvaa, etta X tuli siina tonkineeksi Y:n kasilaukkua (eika siis vainajalta jaanytta..), ja D kysyi sitten Y:lta, oliko kyseessa hanen laukkunsa.. Siina vaiheessa, Y kaantyi kauhuissaan katsomaan pengottua kasilaukkuaan, mutta kun itsellaan oli kourat taynna vainajan pankkitositteita yms., niin ei sitten kehdannut nostaa asiasta meteliakaan.. D sai tarpeekseen, ja sanoi lahtevansa ulos, kun ei viitsisi enaa seurata sita haaskalintumeininkia - aitinsa taisi myos lahtea ulos tupakalle..

Olivat ajatelleet kuskata ne vaatelaatikot saman tien johonkin hyvantekevaisyyskauppaan, mutta paattivat kuitenkin viela tuoda ne ensin kotiin ja vilkaista lapi, josko siella olisi mitaan kiinnostavaa. Olihan siella. Mm. kaikki vainajan korut. Suurin osa ihan vaan pukukoruja, mutta myos kaunis ja painava kultainen taskukello, muutama kultasormus, ja joitakin muita kultakoruja. Lisaksi laatikoista loytyi pari kaunista kirjepaperisettia (siis oikein lootasysteemeja) ja hurja maara erilaisia palasaippuoita, hajuvesia, jne.

Vahanko hirnuttiin, kun ne haaskalinnut olivat aivan vaarilla laatikoilla!! =D