Italian hamper (Christmas present)

Sain D:n veljelta tyttarineen ihanan italialaisittain taytetyn herkkukorin - Nosferatu sai isomman version, missa tavisherkkuja. Sikali saalittavaa antaa hanelle herkkukori, kun hanet tuntien, se kori sisaltoineen paatyy joko visusti piiloon hanen makuuhuoneeseensa tai jaa sitten lojumaan iankaikkisiksi ajoiksi olohuoneen lattialle (mista tosin ehka lopulta kannan sen sinne makuuhuoneeseensa, kun imurointi kay hankalaksi), ja joskus 2-3 vuoden kuluttua, kun koko sisalto on taatusti vanhentunut, han saattaa armeliaasti mainita, etta "voitte ottaa sielta korista jotain".. Noh, ma meinaan nauttia taysilla omista herkuistani - toki jakaisinkin ne, mutta meilla muut eivat syo mitaan pastaa tms. Itse asiassa, noi pizzan makuiset leipatikut popsin jo enimmakseen jouluaattona, viettaen tekstareitse vaihtoehtojoulua.

Christmas Eve morning & bright star Christmas Eve morning & bright star

Paistoin 7kg:n kinkun jouluaattoa edeltavana yona, ja aamuyolla ihailin "joulutahtea" taivaalla..

7kg Christmas ham 8kg Christmas turkey

Olivat jo repineet kalkkunalta ekan koiven, kun menin ottamaan kuvaa..

Christmas presents

Ei sitten tullut ikina ostettua lahjapaperia, mutta Nosferatulla oli jamarulla hopeapaperia taannoisesta ristiaislahjasta, ja lisaksi hyodynsin kinkkupussin, joten tuli jokseenkin paketoitua ne vahaiset lahjat..

Christmas dinner 2010 Christmas dinner 2010

Tana jouluna ei sentaan ollut rumia ja rikkinaisia kattiloita joulupoydassa.. (Sitakin on nimittain tassa talossa sattunut..)

Christmas programmes

Taalla on aina jouluaikaan tosi hyvat ohjelmavalikoimat telkkarissa.. Tana jouluna tuli katsottua mm. Prince Caspian (siis Narnia-sarjan toinen elokuva), The Secret of Kells (suosittelen!!), Mamma Mia!, Doctor Who, P.S. I Love You (tuubaa), Zonad (hilpea), yms. - ja paljon vanhoja klassikkoja uudelleen, seka tietty komediasarjoja (mm. Peep Show) jne..
Teen helmista ja askarteluista oman kirjoituksensa..