Olin menossa tanaan Albert Nobbs'in extra castingiin Dublinissa, ja ajattelin tahdata johonkin 1-2 aikoihin iltapaivalla. Ajattelin myos kysya parhaalta extra-ystavaltani, josko hankin olisi menossa sinne, mutta han ehtikin ensin, herattaen mut sitten jo ennen aamukymmenta! Harmittelin ajoitusta, kun han oli jo matkalla sinne, ja mun piti ensin kayda pankissa ja apteekissa, ennenkuin voisin edes hypata DARTiin.

Kun nyt tulin sitten heranneeksi aiemmin, niin tuli lahdettya liikkeellekin aiemmin, joskin teki mieli kaantya heti takaisin, kun kotimme edustalla oli aivan helvetin liukasta :O Oli kuitenkin pakko kayda apteekissa, joten karvistelin sinne asti, ja olin just aikeissa jattaa koko castingiin menon valiin, kun em. ystavani viskasi tekstarin, etta odottelisi siella, kun ei ehditty vikana yhteisena Camelot-paivana jutella ollenkaan, eika pitkillakaan tekstareilla kuitenkaan tule juteltua yhta tehokkaasti kuin IRL.

No, olihan se sitten ihan pakko lahtea Dubliniin, kun toinenkin on valmis hillumaan siella muutaman tunnin ylimaaraista. Eika siella onneksi ollutkaan laheskaan yhta liukasta kuin Bray'ssa.

Tormasin ekaan Camelot-tuttuun heti Film Basen edustalla, ja ystavani loysi mut sitten kellarista, kun jonotin lomakkeeni kanssa kuvattavaksi. Oltiin just lahdossa pubiin, kun sattumalta yksi Camelot-tuttu saapui paikalle (Corkista asti), joten odottelimme sitten hanta ja tutkailimme aulassa olevaa taidenayttelya. Siina odotellessa moikattiin viela paria Camelot-tuttua (ystavani oli siihen mennessa ehtinyt jo tavata 14).

Lopulta paastiin pubiin asti. Aloitettiin Temple Bar'ista (siis se pub), missa oltais viivytty toinenkin kierros, mutta palvelu ei pelannut, vaan snobi eukko otti vain puoli tilausta, haipyen sitten koskaan palaamatta :O (Ei pitanyt Cork-aksentista?) Paatimme sitten vieda rahaa muualle. Kaikki sen alueen pubit ovat niin turistimaisia, etta paadyttiin suoraan mun ehdottamaani Mulligansiin, mihin sitten jamahdettiinkin.

E haipyi jossain vaiheessa omalle junalleen, ja me vedettiin viela pari kierrosta, kunnes hypattiin DARTiin. Ystavani jatkoi viela autolla reilun parin tunnin paahan, missa hanella on just URHEILUTREENIT menossa - Jeesus.. :O (Tuli maininneeksi asian vasta, kun tehtiin lahtoa pubista!)

No, tulipa juteltua.

Ai joo - opetin myos innokkaille oppilaille suomalaisia kirosanoja (kun ruinasivat!) =D Etta jos joku nakee Corkin suunnalla sellaisen lahes kaljuksi ajellun hepun, joka hokee vimmalla VITTU!a, niin se on tod.nak. E =D