Moi, olen Raamatusta!
Hi, I'm from the Bible! (My 5th Camelot costume)

Paivan asu oli jotenkin raamatullisen oloinen, joten kuva saarnaaja-asennosta.. N. viiden tunnin paasta pitaa taas herata pitkaan Camelot-paivaan, mutta ajattelin nyt silti blogittaa paivan Camelotit, kun ovat viela tuoreessa muistissa..
Paiva alkoi inhimilliseen aikaan, 9:30, ja tanaan olin kaulasta alaspain ylaluokkaa (mm. vieraana Kuningas Arthurin bileissa), mutta hiukset ja meikki alaluokkaa, eli kokonaisuutena olin lie keskiluokkaa? (Kolme ihmista laittoi talla kertaa hiukseni - olisi aivan uber-houkuttelevaa kuvailla heita tarkemmin, varsinkin yhta, mutta olisin torkynolona, jos joku heista sattuisi googlettamaan nimen ja kuvauksen perusteella, koska englanninkielinen versio on kuitenkin niin lahella, etta googlettamalla ehka paatyisi tanne, ja kuvat sitten kertoisivat kuka kuvauksen kirjoitti.. lol..)
Vaatekokonaisuutta pahkailtiin.. Kokeilin varmaan viitta eri kolttua, kunnes loysimme toimivan yhdistelman. (Onneksi moisesta sai taas sovituskorvauksen!) Mulla oli epamaaraisen kellanvalkoinen paita, jonka huolisin arkivaatteeksikin, alushameena suht. painava hame, ylaluokan kolttu, joka mulla oli myos osana ekaa asuani, tuo raamatullinen viitta, ja pitka ja painava nahkavyo, jonka paassa oli surkea naama;

My belt dude friend (from my 5th Camelot costume)

Suht. aikaisessa vaiheessa, kysyttiin oliko kenellakaan kokemusta jousiammunnasta =D Ma harrastin sita tovin joskus teinina, joten toki lykkasin rapylan pystyyn. Mun lisaksi kahdella muulla naisella oli aiempaa kokemusta, joten me paastiin C- tai D-studioon (en nyt muista kumpi se on - extra-kojun vierella..) rakennettuun settiin, missa aseheppu antoi meille yksityistreenausta jousiammunnassa. Mulla ja yhdella nuoremmalla extralla meni vain muutama koeammunta kumipaisilla nuolilla, kunnes aseheppu oli tyytyvainen tekniikkaamme, mutta se kolmas extra joutui jaamaan viela harjoittelemaan tekniikkaa. Alustavien tietojen mukaan, tulevassa kohtauksessa kai tulee joku hyokkays tms., ja pari nayttelijaa antaa meille tavisnaisille pikaohjeistusta, jonka jalkeen osallistumme puolustukseen jousiampujina :o Odotan innolla! Tuo myos varmistanee loppuviikoksi duunia.
Kun paasimme kuvauksiin asti, ekana kohtauksena oli tanssia pareittain niissa kuninkaan bileissa.. OMG.. Siis ma en periaatteessa tanssi ikina.. LOL.. No, onneksi mulla synkkasi hyvin parini kanssa, ja keksimme siina uuden tanssimuodonkin, mutta emme viela paasseet yhteisymmarrykseen, kumman mukaan nimeaisimme sen =D Lisaksi, kys. kohtauksen aikana, kolme kuolattavaa studioihastusta (joista yksi oli J. Fiennes, mutta muita en todellakaan blogita! LOL) olivat samanaikaisesti n. 2-3 metrin paassa, eli pienta kuolaus-overloadia.. :O Studiossa oli myos KUUMA, kun ensinnakin siella paloi tulipesakkeita, toisekseen, jouduimme tanssimaan aika energisesti, useamman oton verran ja suht. pitkaan jokaisen oton aikana, ja sitten mulla oli viela ne kaikki vaatekerrokset, joiden lisaksi siella alimpana kerroksena fleece-housut, kun olin varautunut olemaan mahd. ulkosetilla! Tauolla oli ihan pakko kayda repimassa ne fleece-housut pois.. Anyway, hikoilimme kuin siat, ja hirnuimme, kun meikki-ihmiset kavivat suihkuttamassa otsillemme tekohikea - ihan kuin olisimme moista tarvinneet!! (Myohemmin illalla, laittoivat otsillemme glyseriinia tekohieksi - tai mita se nyt onkaan suomeksi? - ja kun sitten istuimme ulkona palellen, otsalla kupliva "hiki" nauratti..)
Tanssikohtauksia oli toinenkin, ja lopuksi viela yleista juhlaponotysta, kun joku huusi tulipalon alkaneen, Kuningas Arthur ryntasi ulos parin heppunsa kanssa, ja me uteliaina peraan.. Saatan ehka nakya aikanaan siina kohtauksessa, kun mulla oli tanaan hiukset auki, ja tukan takia mut aseteltiin siihen ihan oven suuhun, mista seurasimme kuningasta ekana pienena ryhmana.
Paivaan sisaltyi myos paljon odottelua, kuten tavallista.. Vietin suurimman osan aikaa 'fanini' kanssa, kun meilta ei ainakaan tunnu puheenaiheet loppuvan. Yksi vakioextra totesi hienosti, etta iltaa kohti extra-paivista tulee aina kuin alkoholittomat bileet =D
Tulin bussilla kotiin, ja sitten mentiin kaymaan Tescossa, kun mun oli ihan pakko pesta hiukset, ja shampoo oli lopussa.. Lisaksi ostin evaspastaa huomiseksi (ja sen takia pitaa herata aikaisin, etta ehdin keittaa..), kun ei ole varaa joka paiva syoda cafeteriassa - nyt ei taas ole ilmaista cateringia, kun on vahemman extroja. Laskin siina kolikkojani, ja kassalla totesin, etta toivottavasti mulla nyt on tarpeeksi kateista - myyja totesi, etta joo, niin hankin toivoo.. Myohemmin sain hysteerisen naurukohtauksen, kun muistin etta mulla oli tietty siina viela Camelot-meikki ja liattu tukka, etta se taisi selittaa myyjan kommentin.. LOL!
Nyt on tukka puhtaana ja paasen ihan just kohta nukkumaan - melkein 5 tunniksi..