Extras playing switch (Camelot / Ardmore Studios)

Tama eka kuva tiivistaa aika hyvin torstain Camelot-tunnelmat. Osa extroista teki ns. normaalin paivan, eli aikaisin aamulla studioille ja alkuillasta kotiin. Melkein puolet meista oli tullut illaksi, eli kolmen jalkeen paikalle, ja tarkoituksena kuvata n. keskiyohon asti (=ovat katkoneet kuvauksia jopa minuuttia ennen keskiyota, ettei vaan tarvitse maksaa kuvausryhmalle yms. kiintealle porukalle ylimaaraista neljan tunnin minimipalkkaa, jos tyo jatkuisi seuraavan vuorokauden puolelle..).
Huhujen mukaan, odottelivat illaksi sadetta - paivan kuvaukset olivat taas Pendragonin linnanpihalla, eli ulkosetilla. Sadetta ei kuitenkaan tullut, eika talla kertaa ollut sadekonettakaan paikalla (huomenna, ts. tanaan ehka on..), joten meista vain viisi valittiin pysyttelemaan paikalla - tulin valituksi. Lopulta oli kuitenkin jo sen verran myohaista, etta kuvausryhma totesi parhaaksi kaaria paivan hommat kasaan, eika meita sitten kaytetty ollenkaan. Tulipa taas sotkettua ja liattua hiukset turhaan, joskin saman verranhan siita tienaa, tuli sitten kaytetyksi tai ei. Tosin tamankertainen paivapalkka oli 15 euron ateriakorvausta pienempi, koska talla kertaa extroillekin oli ilmainen lounas (kolme lamminruokavaihtoehtoa, nelja jalkiruokavaihtoehtoa), ja meille myohaan odotelleille viela kolmiovoikkoja illemmalla. Mulle kelpaisi mielummin se ateriakorvaus, mutta toisaalta, on kylla kiva popsia kunnon ateriakin, evasvoikkojen sijaan.
Viimeiset ~3 tuntia menivat lahinna tuossa walesilaisessa kerrosbussissa istuen. Hihittelimme walesilaisille mainostarroille, joissa riitti tuplakonsonantteja.. Myos huonoja vitseja riitti, mm. protestanttikanan itsemurhasta, jne..

(Camelot / Ardmore Studios) Lunch break (Camelot / Ardmore Studios)

Ylla pari kuvaa lounastauolta, joka tuli meille iltapaivalla saapuneille aika pian.. Ma soin Thai-kasviscurrya riisilla, ja jalkiruuaksi porkkanakakkua kolikonkokoisella kermavaahtonokareella. Olisin ottanut taivaallisen nakoista suklaakakkua, mutta se oli ilmeisesti kaikista muistakin yhta hyvan nakoista, koska loppui jo kauan ennenkuin ehdin jalkiruokajonoon asti. Mutta porkkanakakku oli kylla hyvaa myos.

Extras lunch break (Camelot / Ardmore Studios)

Ylla salaatteja yms., mita oli sivupoydalla tarjolla. Jos olisin ollut nalkaisempi, olisin varmaan vetanyt jotain noistakin, mutta talla kertaa jaivat valiin.

Poor extra (Camelot / Ardmore Studios)

Testailin uuden puhelimeni kameraa paivanvalossa.. Kaikki yllaolevat kuvat on siis puhelimella rapsitty - paljon parempi kamera kuin edellisessa puhelimessani. Nyt on vaan credit niin vahissa, etten ole viela kokeillut jakaa kuvia suoraan puhelimesta.
Alla sitten taviskamerallani rapsityt kuvat 'paivan asusta ja meikista', heh.. Yksi puvustajista otti tuon asukuvan, ennenkuin vaihdoin takaisin omiin kuteisiin, ja otin itse meikkikuvan kotona, ennenkuin hyokkasin teollisuusalkoholin voimin naaman kimppuun :o

My 4th Camelot extra costume My extreme poverty extra makeup (Camelot)