Sain Camelot-puhelun eilen Tinahelyssa, ja lupauduin taksi paivaksi taas extra-hommiin, vaikka nilkka huusi jo valmiiksi.. Palattiin kotiin illalla, netitin kuvat, yms., ja paasin tukanpesuun vasta keskiyon tienoilla - oli kuitenkin ihan pakko pesta hiukset. Sen jalkeen ehdin sitten nukkua n. kolme tuntia :o
Taksi oli viimeksi myohassa, mutta talla kertaa etuajassa (sama kuski), joten olin studiolla jo vahan ennen kuin sisaankirjautumistila aukesi. Onneksi siina ulkopuolella oli yksi tuoli. Istuskelin IKEA-vilttiin kaariytyneena ja luin homppakirjaa, kunnes paasin kirjautumaan sisaan.
Paivan asu oli sama kuin viimeksi, mutta sain uuden esiliinan - jee =P Tukka suht. samalla tavalla kuin aiemminkin, ja meikkina taas meikkilikaa.
Extroja oli tanaan vain alle 40, ja miehista suurin osa oli vartijoita, joilla oli todella hienot punaiset nahkaviitat :O Haluan sellaisen.. (Siis sen nahkaviitan!) Meidan pikkuporukasta oli lisakseni paikalla vain kaksi.
Kuvassa ylavasemmalla odottelutilamme nurkassa oleva kahvi/teepoyta (joka ei aina ole kys. paikalla, vaan siella missa se on katevin..) Ylaoikealla maksu- ja verotietoja. Alavasemmalla paivan asuni, ja alaoikealla 'hienot' saappaani, lol..
Paiva oli yhta odottelua ja hillumista.. Juteltiin, luettiin, nukahdeltiin, syotiin, juotiin teeta, kaytiin ajankuluksi vessassa, vaikkei olisi ollut tarvetta, kaytiin cafeteriassa, jne, jne, jne.. Lopulta, sita kohtausta missa meidan pikkuporukan piti olla mukana, ei ehditty kuvata tanaan, eli saimme paivan liksan pelkasta rooliasussa lorvimisesta! (No, en valita kuitenkaan, kun raha kelpaa!) Sikali oli kylla pettymys, kun Merlin (siis Joseph Fiennes) oli taas tanaan paikalla, mutta kun meidan kohtaus jai toistaiseksi kuvaamatta, emme paasseet nauttimaan moisesta silmaherkusta :o No, toita on kuitenkin kuulemma tulossa lisaa, mika on kiva juttu =) Seuraavalla kerralla pitaa ottaa enemman evaita mukaan - meilta kaikilta loppui syotavat jo suht. aikaisin..
Kotimatkalla kipaisin Tescosta leipaa, kinkkua ja kananmunalevitetta (melkein munavoita), joista ryntasin tekemaan voikkoja, heti kun ehdin kotiin asti =P
Anoppi kertoi laittaneensa itselleen paivallista lautaselle, ja muutaman paahtopaistisiivun jalkeen meni hakemaan narulta sukkahousujaan.. Silla valin, Oimo oli popsinut ainakin puolet anopin paahtopaistista! =D (Hehe, hyva poika..) Eika siina kaikki.. Kun aamuyolla herasin ja menin keittioon, ihmettelin pienta valoa.. Oimo oli kaynyt jaakaapilla, ja tietty jattanyt oven selalleen.. Maidot olivat lampimina ja voi vetelaa.. :o Annoin Oimolle palautetta....... Oli sitten kuitenkin pollinyt anopin lautaselta ruokaa! Ei ihme, etta katseli toisaalle ja vihelteli, kun tulin kotiin. Tiesi olleensa tuhma..