Tapasin tanaan H:n 9-paivan ikaisen pikkuveljen, vauva-H:n, ekaa kertaa. Han on tosi suloinen, PIENI ja rauhallinen. Nukkuu paljon, eika itke melkein ollenkaan. Olin heilla n. pari tuntia, ja sina aikana vauva oli hereilla vain lyhyesti, enka voinut ottaa hanesta juuri silla hetkella kuvia, kun tasapainottelin teekupin ja lautasen kanssa. Suloiset tummanruskeat silmat kuitenkin, ja katseli maailmaa rauhallisena ja mietiskelevan nakoisena =)

Cards for baby H and big sister H Baby H, 9 days old =) (Friends' baby)

Tein tosi poikamaisen kortin vauvalle perheineen - ja ainakin vauvan isa piti siita kovasti =D Tein myos isosisko H:lle oman korttinsa. Vauvalle viemani sopo puku tosin taitaa sopia kokonsa puolesta joskus vuoden paasta =D Hassua miten se asu naytti paketoidessa niin pienelta, mutta sitten vauvaan verrattuna todella isolta! Vauva-H on niin kovin pieni.

H:n kaveri, puolalainen D, oli myos siella (kay kuulemma joka paiva katsomassa vauvaa ja ottamassa puhelimellaan kuvia - omat sisaruksensa ovat jo aikuisia). Kun kahden H:n aiti, S, ihmetteli vauvansa kasien ihon vaaleutta, D totesi: "Joo, luulen etta hanesta tulee valkoinen." Siihen H vastasi: "Eika, kun han on musta!" Ja siihen aitinsa kommentoi: "Ei han ole musta!" Ihonvarikeskustelua =)