Olemme parina viime yona kayneet 2,5 tunnin yoajeluilla. Ekana yona ajoimme ensin Cornelscourtiin, missa kavimme 24h Dunnesissa ruokaostoksilla. Sitten ajelimme fiilispohjalta vahan siella taalla; Killiney Hill, Dalkey, Dún Laoghaire, ja myos Dublinin keskustassa, mista on tullut ihan taksialuetta - meidan lisaksi siella tuli vastaan vain kaksi autoa, jotka eivat olleet takseja! (Ollaan aiemmin kylla oltu se ainoa ei-taksikin..) Ihailimme Killiney Hillin parkkikselta upeaa kuutamoa, kun siella ei ollut muita hairitsevia valoja.

Tana yonakin aloitimme Cornelscourtista, josta jatkoimme Lough Tay'lle (siis vuorille), ja olisimme jatkaneet Sally Gapille asti, mutta Lough Tay'lta alkoi hernerokkasumu, ja Sally Gapilla olisi voinut olla mustaa jaata, etta paatimme kaantya takaisin. Sitten Daniel sai paahansa, etta voisimme ajella Ranelagh'ssa (siis Dublinin keskustan liepeilla), joten kavimme niilla kulmilla missa majoituin ihan ekalla Irlannin-matkallani, kesalla '94. Ajelimme taas vahan siella taalla pitkin Dublinin keskustaa jne., ja lopulta kotiin.

Oli tarkoitus menna aamulla sairaalaan, kun mulla on se keuhkorontgenlahete, mutta saa nahda onnistutaanko heraamaan ajoissa. Sinne voi menna 10-12 tai 2-4 valilla, ja jos menisin tuohon aiempaan valiin, niin ehtisin aika varmasti ajoissa kotiin tekemaan H:n kanssa laksyja. Sanoin hanelle varmuuden vuoksi, etta lahetan tekstarin, jos en ole iltapaivalla kotona. Tai ainahan sen rontgenin voisi jattaa keskiviikoksi..