Oltiin eilen taas V:n kanssa Harbour Bar'in komediaillassa - ja tuli Danielkin sinne myohemmin, mutta pysytteli enimmakseen vanhalla puolella (muiden vanhusten kanssa, hih). Eka osa komediailtaa ei ollut kovin hyva. Parista mieskoomikosta ensimmainen oli niin huono, etta saalitti katsoa - toista en muista ollenkaan, etta ei kai hankaan sitten ollut niin hauska.. Sitten oli kolmen nuoren naisen ryhma, jotka esiintyivat jostain syysta legginseissa ja uimapuvuissa. Heilla oli pari suht. hyvaa juttua, mutta olisivat olleet paljon parempia jos joku kirjoittaisi heille parempaa materiaalia - osasivat kylla periaatteessa esittaa juttuja hyvin (ja aika teatraalisesti). Toinen osa (=nimekkaampia koomikoita) oli todella paljon parempi, joskaan ei yltanyt samalle tasolle edellisen komediaillan isoimman nimen kanssa =) (Siis se hanen Hardy Har Bray-keikkansa loytyy tuolta hanen youtube-profiilistaan..)

Tanaan piti lojua vaan Facebookissa, mutta anopin sisar tuli ilmoittamatta yllatysvisiitille =/ (Meita kaikkia vitutti..) Paadyin sitten lukemaan keittiossa Eclipse'a, etta ei sinansa huono juttu.

Huomenna on taas srk-ryhman kokous pubissa, ja tiistaina olisi tarkoitus tavata lahikuppilassa yksi paikallinen nukkekotiharrastaja, joka loysi mut netista =D