Mobile snap from IKEA

Olimme eilen J & E & E:n kanssa IKEAssa (ylla kannykkarapsy). Mulla oli vain kaksi euroa, joten en pahemmin viitsinyt katsella mitaan, kun en kuitenkaan olisi voinut ostaa. Daniel tosin tuplasi budjettini, eli sain sitten kuitenkin ostettua paketin vaniljatuikkuja. Kaytiin tietty syomassa lihapullia, ja kaikilla oli sen verran nalka, ettei tullut edes mieleen ottaa kuvia (paitsi J otti muutamia, sitten kun olimme jo ahmineet suurimman osan).
Olisi kivaa, jos joskus olisi varaa menna IKEAan ja jopa shoppailla. Kamala antikliimaksi, kun monta vuotta odotin, etta Dubliniin aukeaisi IKEA, ja nyt kun se on siella, niin en melkein enaa halua edes kayda siella, kun aina saa vaan katsella muiden ostoksia.

Leaving IKEA IKEA vanilla nightlights

Thatsit and Oimouttahere taking a nap Thatsit and Oimouttahere taking a nap

Ihmettelin, kun Thatsit ja Oimo nukkuivat noin lahella toisiaan :O Heilla oli kylla tapana nukkua ihan kiinni toisissaan, ehka n. parivuotiaiksi asti. Sitten alkoivat hakeutua kumpikin omille suosikkipaikoilleen, eivatka ole enaa sen jalkeen nukkuneet yhdessa (elleivat mahd. kissahoitolassa, jossa ovat saattaneet hakeutua toistensa luokse vieraan paikan takia). Mutta nyt yllattaen nauttivat yhdessa lampimasta patterista!
Alla viela tana yona otettu rapsy Oimosta, edelleen patterin lammossa, suloisesti entista kylpparin mattoa halaten..

Oimo under the radiator