Viime yona pakotin itseni hiustenpesuoperaatioon. Suihku on siis edelleen korjaamatta, eika millaan olisi huvittanut roikottaa paata lavuaarissa, kun on muutenkin ihanan rakainen olo, mutta kun tana aamuna oli pakko lahtea laakarille, en vaan voinut edes ajatella lahtevani minnekaan hiukset niin likaisina.. Tulipa tehtya, ja joululahjapyyhkeet ovat ihania..

En uskaltanut nukkua (11C) ullakolla hiukset markina, joten nukuin olohuoneen nojatuolissa, mika oli muutenkin hyva valinta, koska hengittaminen on helpompaa istuma-asennossa, eika yskita yhta paljon kuin makuuasennossa.

Ulkona on myrskynnyt koko paivan, eika suuremmin houkuttanut lahtea lekurille (Daniel oli viela siina vaiheessa nukkumassa, eli piti menna ihan vanhanaikaisesti, kavellen), mutta sain itseni muumioitua aika hyvin, melkein polvipituisen toppatakin ja paksun kaulahuivin avulla, ja kavellessa olikin tosi irrallinen olo, kun aanetkin jaivat ulkopuolelle - korvissa tuntuu samalta kuin sukeltaessa..

Sain antibioottikuurin, ja kehotuksen menna heti uudestaan lekurille, jos tauti ei nailla lahtisi. Sain samalla kuukauden jatkoreseptin vakiotabuille, tosin sita piti hiukan muokata, kun yksi laake kuulemma poistuu markkinoilta. GP:n kommentti: "Se on liian halpaa, joten eivat tee silla tarpeeksi rahaa - eivat he tosin kerro tata julkisesti, mutta siksi tama laake poistuu markkinoilta." (Pidan GP:stani, hanelta irtoaa aina just tuon tyylisia kommentteja, hih.)

Kotona lukaisin antibioottien infolappusta, missa oli aivan tavaton lista mahd. sivuvaikutuksia. Se oli niin kattava, etta en voinut kuin nauraa.. Antibiooteistani voi saada mm. anorexian, anemian, haimatulehduksen, hallusinaatioita, yms. Pitanee ottaa siita listasta kuva, jos muistan. Sivuvaikutuksena voi saada myos tulehduksen - siis laakkeesta, jonka tarkoitus on parantaa tulehdus =D

Toistaiseksi ainoana sivuvaikutuksena on ollut hurja vasymys.. Yritin pysya hereilla ja lukea olohuoneessa (samalla kun anoppi katsoi toisessa paadyssa telkkaa, volyymit kaakossa..) Lopulta oli kuitenkin pakko siirtya ullakolle nokosille, vaikka 11 asteen vetoisa tila ei valttamatta olekaan paras paikka, kun on jo valmiiksi kipeana. Kun on tarpeeksi vaatteita, peitto ja kaksi vilttia, niin ei kuitenkaan ole kylma, eli sain otettua muutamat lyhyet nokoset. Nytkin olen ullakolla, kun en ole viitsinyt raahata konetta alakertaan. Taidan tasta kuitenkin siirtya olohuoneeseen lammittelemaan, ja meinaan taas nukkua nojatuolissa, niin saan (toivottavasti) nukuttua yskimatta tai tukehtumatta.