Christmas parcel Christmas parcel

Joulupaketteihin tulee tana vuonna tallaisia juttuja.. Paketoin siis myos omat lahjani =P Jatin netittamatta pari Danielin juttua, kun han saattaisi nahda ne kuvat. Tosin saattaa han nahda esim. joulupaketteihin menevat lakanat ja pyyhkeetkin, mutta ei han kiinnita huomiota sellaisiin, ja toivottavasti kukaan ei ole niin holosuu, etta menee kaantamaan ja mainitsemaan asian hanelle - jos blogitan jotain suomeksi, niin siihen on syynsa.

Christmas parcel

Yllaolevasta suklaavalikoimasta puuttuu yksi levy Fazerin Sinista (sen nurkka oli hitusen rutussa, joten sehan oli ihan pakko syoda pois, heh..) ja laatikko salmiakkisuklaata, jonka vein Naasiin.

Christmas parcel Christmas parcel

Kakkupinostakin ehdin jo napata yhden kakun Naasiin viemisiksi.

Christmas parcel Christmas parcel

Tuo joulusaippua on aivan ihana! Laitan sen kylppariin vahan ennen joulua.

Christmas parcel Christmas parcel

Yleensa kun aitini kysyy, josko meilla on mitaan joululahjatoiveita, mulle ei tule mitaan mieleen. Tana vuonna onneksi muistin, etta uusille lakanoille ja pyyhkeille olisi kayttoa, joten han sitten lahettikin sellaisia =D Nuo harmaat pyyhkeet ovat oikeasti paljon kauniimman harmaita kuin kuvassa. Paketoin meille kummallekin samanlaisen lahjan, missa on siis lakanat ja pyyhkeet samassa.