Ostimme spontaanina paahanpistona Dunnes Cornelscourtista Star Trek DVD:n, ja katsoimme sen heti kotiin ehdittyamme - siis asken. Oli oikein viihdyttava elokuva, ja olin myos positiivisesti yllattynyt Leonard Nimoyn osasta, joka oli paljon isompi kuin olin kuvitellut =D

Asken kavin plaraamassa TVkaistan katselulistaani, ja katsoin tovin Miitta-tatia. Olin nahnyt nettivideon kys. ohjelmasta, missa han esitti vammaista, ja se oli mielestani aika mauton. Joku informoi aulabaarissa, etta kyseessa on sketsiohjelma, joten ajattelin katsoa yhden jakson. Se oli kuitenkin niin surkeaa paskaa, etten voinut katsoa sita kovinkaan pitkaan. Tiedoksi: sketsiohjelman kuuluu olla hauska. Miitta-tati ei ole hauska edes autoparodiatasolla.

Edit: Lisaan TVkaista-kokemuksiini viela Design U -sarjan (taisi olla Sisustuskoulu suomeksi). En ollut moisesta kuullutkaan, kun meillapain sisustusohjelmat tuppaavat olemaan enimmakseen irlantilaisia tai brittituotantoa. Se oli ihan OK, joskin rempattu huone oli mielestani aika valju.