Tai oikeastaan vain eilen ja toissapaivana =P

Torstaina piti siis menna omalle elainlaakarille, hakemaan Thatsitille toiset laakeinjektiot (kipulaake ja antibiootti) ja niiden lisaksi antibioottikuuri - turvonneeseen etutassuun liittyen. Olinkin herannyt normaalia aikaisemmin, etta voisin varata ajan jo aamupaivalla. Plarasin aamupalan aarella Facebookia, ja siella odottikin viesti tutulta elainlaakarilta, etta han voisi tulla kotikaynnille tarkistamaan Thatsitin =D

(Olen ehka selittanyt taman ennenkin, mutta selitan nyt silti: em. tutun elainlaakarin klinikka on aika paljon kauempana meista kuin yksi pienempi klinikka, missa kissamme ovat kirjoilla. Olisimme varmasti aikanaan rekisteroineet kissamme sen kauempana olevan klinikan potilaiksi, mutta meilla ei ollut moneen vuoteen autoa, joten sinne olisi ollut aika mahdotonta kavella painavien kissankuljetuslaatikoiden kanssa.. Toki se lahempikin klinikka on ihan hyva, ja siellakin elainlaakarit ovat tosi mukavia. Toisinaan tuttu elainlaakari on kuitenkin tehnyt kotikaynteja, ja han on lisaksi auttanut todella paljon kodittomien kissojen suhteen, esim. leikaten Squeakin pahasti tulehtuneen silman ilmaiseksi, jne. Meilla on sellainen vaihtarisysteemi, etta yllapidan heidan saittiaan ja saan sitten tarvittaessa hoitoa kissoille. Toimii molemmille osapuolille!)

No, el. sitten kavi tarkistamassa Thatsitin, jonka tassu olikin jo melkein normaalissa kunnossa, ja muutenkin kissa oli paljon pirteampi. El. totesi, etta kipulaakitykselle ei ollut tarvetta, joten han antoi vain antibioottikuurin, ja yritti sitten antaa Thatsitille sen ekan pillerin... Siis "yritti" kertookin oikeastaan kaiken... =) Meidan Thatsitille EI - VOI - ANTAA - PILLERIA. Kissa vetaisi raivarit, ja lopulta paatimme, etta yrittaisin antaa pillerit ruokaan sekotettuina, ja jos sekaan ei onnistuisi, el. tulisi antamaan antibiootit injektiomuodossa - sellainen pitkakestoinen antibiootti tehoaa noin parin viikon ajan.

Niinhan siina lopulta kavi, etta Thatsit sai eilen sen kertapistoksen, joten nyt voimme hengahtaa helpotuksesta. Tassukin nayttaa jo ihan normaalilta, eika vaikuta olevan edes kipea, kun Thatsit liikkuu ihan normaalisti. Ihanaa! =)

Torstaina ei taidettu kayda missaan (en ainakaan muista, eika kamerassakaan nay mitaan siihen viittaavaa), mutta eilen kavimme pitkalla luontokavelylla, ja viela toisella lyhyemmalla. Olin tehnyt kotona mustaherukkahillovoileivat evaaksi (pitaa ottaa pidemmille kavelyille jotain syomista, kun Danielilla on diabetes), mutta satuimme tankkaamaan Ashfordin Topaz-bensiksella, missa huomasin aivan uskomattoman tarjouksen.. Lampimia kanataytteisia patonkeja hintaan €0.09 - siis 9c!!! :O Kyseessa oli yhden paivan promo, ja tuohon hintaanhan oli ihan pakko ostaa patongit, kun olimme muutenkin ajatelleet napata sielta kahvit mukaan. Siis kaksi kasivarren mittaista patonkia, joissa runsas kanatayte, ja kaksi isoa kahvia, yhteensa €2.18. Uskomatonta :O

Aluksi suuntasimme Glenealy Woods'in pienelle parkkipaikalle, missa soimme ne patongit ja joimme kahvia. Sitten lahdimme masut piukeina ja loput kahvit mukana kavelemaan ylamakea.. Uhhhh.. Olimme siella kerran aiemminkin, mutta talla kertaa kavelimme paljon pidemmalle, kavuten melkein kukkulan huipulle (se ihan korkein huippu olisi ollut viela paljon kauempana, mutta siina missa lopulta kaannyimme takaisin, olisi viela ollut sellainen erillinen huippu, minne ei mennyt mitaan polkua, emmeka sentaan harrasta mitaan kiipeilya.. itse paasisin ehka sinne ylos, mutta sitten iskisi vertigo, ja saisivat tulla helikopterilla hakemaan, hih..). Rapsin nakymia, ja sitten kavelimme takaisin. Valitsimme hiukan eri reitin, ja kerasimme matkan varrelta tyhjentyneisiin kahvimukeihimme karhunmarjoja, joita saimmekin melkein kupit tayteen =) (Ts. oletan etta blackberries on suomeksi karhunmarjoja? Ei ainakaan tullut muuta mieleen.. Sellaisia melkein mustansinisia ja vadelmannakoisia, mutta paljon parempia kuin vadelmat.)

Parkkiksella huomasimme, etta joku idiootti oli parkkeerannut autonsa niin, etta meille oli melkein mahdotonta paasta parkkikselta pois! :O Se parkkis on vain sellainen deltamainen syvennys tielta, eli sinansa ihan levea, mutta siina on tien suuntaisesti sellainen ojamainen syvennys, ja vain sen yhdessa reunassa on tasaisempi alue, mista voi ajaa parkkikselle ja sielta pois. Niin eikos se riemuidiootti ollut parkkeerannut juuri siihen tasaiseen kohtaan! Siis ei edes aivojen neljannesta kaytossa, ja sillekin vitun vihannekselle on joku mennyt antamaan ajokortin..

Daniel onnistui lopulta loytamaan kohdan, missa auton pohja tai etupuskuri ei osunut maahan, sen syvennyksen kohdalla, joten paasimme hyvin hankalasti pois parkkikselta, mutta mulla sattui olemaan yhdelta bensikselta saatu paperinenaliina, missa luki isolla vihrealla tekstilla Oops! - kirjoitin sen toiselle puolelle viestin, missa kiitin idioottimaisesta pysakoinnista, ja Daniel kehotti viela selventamaan asiaa, koska sellainen idiootti ei varmasti muuten olisi ymmartanyt mita idioottimaista oli tehnyt, joten lisasin loppunootin pysakoinnista ainoalle tasaiselle kohdalle. Sateen varalta, pistin viestin pakastepussiin ja jatin tuulilasinpyyhkimen alle. Toivottavasti sita idioottia edes vitutti...

Me jatkoimme matkaa ja paadyimme Roundwood Reservoirille, missa popsimme ne hillovoikot, ja teimme viela toisen, edellista lyhyemman, luontokavelyn. Sitten aioimme menna Tescoon ruokaostoksille, mutta siella oli niin taytta, etta ajoimmekin lahi-Dunnesiin. Olisin hakenut apteekista laakkeet, mutta apteekki oli ehtinyt menna kiinni.

Ai joo! Torstai-iltana, H:n aiti kavaisi tuomassa mulle viinipullon, kun han oli niin ihastunut siihen siltaprojektiin, minka askartelin H:n kanssa! =D Han myos kertoi olevansa raskaana, joten noin 8kk:n kuluttua, H:n pitaisi saada pikkusisko tai -veli =D Toivottavasti kaikki menee hyvin.