Thatsit in the pet hospital (see the swollen paw)

Piti eilen illalla kayda taas lemmikkisairaalassa, kun Thatsitin tassu turposi ja oli selvasti kipea :o Yllaolevasta kuvasta voi vertailla turvonnutta ja tervetta tassua - kyseessa oli ilmeisesti kissanpurema, joka oli pintaparantunut, mutta tulehtunut sisaisesti. Tyypillista kissanpuremille.
Elainlaakarilla oli kadessaan paha arpi vuosien takaisesta kissanpuremasta, ja han kertoi, etta hanta hoitaneella laakarilla oli aiemmin ollut potilas, jolta oli amputoitu kasivarsi kyynarpaasta alaspain, sen takia, etta hoitamaton kissanpurema oli aiheuttanut NIIN pahan tulehduksen :O Han ohjeistikin kissanpureman sattuessa putsaamaan purentakohdan valittomasti, ja hakemaan laakarilta vahvat antibiootit. Ohjeistus siis ihmisille! Tosin myos elaimet tarvitsevat kissanpureman sattuessa elainlaakarivisiitin ja antibiootit.
Thatsit sai antibiootit ja kipulaakkeen suonensisaisesti, ja saa tanaan toiset samanlaiset, seka lisaksi antibioottikuurin. Han voi onneksi jo paljon paremmin, ja tassukin on enaa hiukan turvoksissa.
Veljensa, Oimo, sen sijaan yllatti aikaisella Hallowe'en -meikilla;

Oimouttahere came home with a moustache..

Kuvassa likatahrat ovat jo osin haalentuneet, mutta jahka siirran puhelimesta kuvat koneelle, voin postittaa paremman kuvan.. En tieda miten han tuon onnistui tekemaan, mutta naytti kovin viiksekkaalta - tai Heath Ledger Jokerilta.. :o