Bike Bike

Daniel sai vihdoinkin Suzukinsa tiekelpoiseksi 50-vuotispaivanaan, eli siina on nyt rekisterinumero, verolatka, jarruvalo ja peili. (Etuvalosta itse asiassa puuttuu viela toimiva lamppu, eli pimealla tai hamaralla ei kannata lahtea parralla liikenteeseen, ellei kaipaa sakkoja..) Nuo ZV-alkuiset rekisterinumerot ovat museoajoneuvoille (tms., en ole varma oikeasta termista suomeksi), ja niihin sallitaan enemman vaihtelua kuin tavallisiin rekisterinumerolaattoihin. Useimmiten ZV-alkuiset ovat kuitenkin valkoista mustalla pohjalla, joten minakin vasasin sellaisen venyttamalla Verdanaa, printtaamalla tavispaperille, ja laminoimalla Xyronin avulla.

My "Cribs" snap - the wheels.. Lol Heading off for a birthday spin

Tuossa ylla ensin mun "Cribs" -otokseni, heh.. Siis se MTV:lla pyorinyt ohjelma, missa kaiken maailman popparit esittelivat kotejaan ja ajoneuvojaan. Niissa aina esiteltiin rivisto kalliita autoja yms., siististi parkkeerattuna talon eteen kuin autokaupassa ikaan.. Oikealla Daniel lahdossa 50-vuotisajelulle, mista han palasi uuden takin kera;

New biker coat

New biker coat New biker coat

Myohemmin leikin keittiossa kyparalla ja kameralla;

Kitchen Stello on the helmet Kitchen Stello on the helmet

H kavi meilla tekemassa laksyt, ja synttarisankari D50 paasi kuulustelemaan iirinlaksyt. Teen laksyista erillisen kirjoituksen kuvineen..
Illalla menimme Harbour Bar'iin synttarijuomille. Oli ihanan leuto ilta, joten istuimme koko ajan pihalla, niin synttarisankarinkaan ei sitten tarvinut rampata ulos tupakalle koko ajan.

Having D50 drinks @ Harbour Bar