Having a Bulmers Pear in Lackandarragh

Eilen kavimme luontokavelylla Lackandarragh'ssa, missa Coillte (=antikristus) oli laittanut uudet metsankayttoohjeet portille.. En ole viela netittanyt kuvaa niista, mutta pistivat kylla taas veren kiehumaan.. Selitan sitten aikanaan tarkemmin.
Joka tapauksessa, ohjeissa oli mm. kielletty alkoholin nauttiminen Coillten metsissa, joten oli tietysti pakko kayda heti juomassa metsasiideri (ylla). Muuten kavelymme jai suunniteltua lyhyemmaksi, kun Daniel unohti sytkarinsa autoon, eika siis olisi millaan selvinnyt koko reitista ilman tupakkaa - huoh.. Ehdotin kylla tulentekoa luolamieskeinoin, mutta ei nakynyt kiinnostavan.

Having a 99 in Cabinteely Park

Tanaan kavimme vaan urbaanikavelylla Cabinteelyn puistossa, missa oli kylla ihan kaunista. Siella oli lasten leikkikentan vierella kahvikoju, josta ostimme Danielille kahvin ja mulle 99-softiksen. Suklaakastike oli virhe - se alkoi valua ja venya ihan heti, ja siina vaiheessa kun paasin lopulta sotkuisesta kastikkeesta eroon, kateni olivat kauttaaltaan tahmaiset, ja sita kastiketta oli jo paidan rinnuksillakin (onneksi oli musta paita).. Onneksi meilla on autossa aina jotain kosteuspyyhkeita, niin ei tarvinut menna tahmaisena kauppaan asti, kun olimme ruokaostoksille menossa. Seuraavalla kerralla otan kahvin, prkl.