Tahan valiin on taas tullut pieni blogitustauko, ihan huomaamatta. Ollaan kayty luontokavelyilla ja ajeluilla, ja nahty lahes joka paiva kauriita, enemman tai vahemman lahelta.

R palasi Sri Lankasta, ja sain tuliaiseksi elamani parhaan ananaksen, seka Abu Dhabista ostettuja mansikkatoffeita (kuvia tulee joskus..). En meinannut uskoa, etta R oli edes jaksanut ajatella mitaan tuomisia - han kun joutui reilu kuukausi sitten lahtemaan sinne pikaisesti, veljensa kuoleman takia.. Yhden elaman sammuttua, toinen on kuitenkin aluillaan, ja R oli matkalla havainnut odottavansa toista lasta! Elamanmullistuksia oikein urakalla..

Eilen ehdittiin puuhaamaan kaikenlaista, siihen nahden etta herasin vasta iltapaivalla. Veimme J:n minimoton takaisin heille (Daniel kiristi kiristysta kaipaavia osia), ja tapasimme heidan uuden kissansa - tai kissa on talla hetkella heilla virallisesti valiaikaiskodissa, mutta toivottavasti siita tulee pysyva koti.. Aivan ihastuttava punaturkkinen kaunotar, josta netitan muutamia kuvia varmaan viela tanaan.. Sitten ajeltiin Danielin kanssa Dublinin vuorilla nauttimassa auringosta (nahtiin kaurisaiti ja -lapsi, ja haettiin Threecastlesin pikkukaupasta voileipatarvikkeet ja kahvit), josta palasimme Super Valun kautta takaisin J:lle ja E:lle. Oli tarkoitus ostaa makkaraa grillattavaksi, mutta Lidliin oli liian pitka matka (sielta olisi saanut suomalaistyyppista makkaraa), ei satuttu loytamaan matkan varrelta Dunnesia (sielta taas olisi saanut jumbonakkeja), joten ostettiin sitten tavisnakkeja Super Valusta. Ihan hyvat grillimurkinat tuli niistakin. Ja siideria toki myos.. Pelattiin Xbox Trivial Pursuit'ia, mika oli aivan perseesta, kun siina ei voinut vaan vastata kysymykseen, vaan piti lisaksi arpoa kuka pelaajista tietaa tai ei tieda vastausta, yms. Sitten olisin ollut viikseton Freddie Mercury mopilla, jos kamerat olisi ymmarretty pitaa piilossa. Lahdettiin Dunnes Cornelscourtin kautta kotiin (oisia ruokaostoksia), ja kun sattui kirkas yotaivas, niin lahdettiin viela Djouce Woodsin liepeille katselemaan, jos osuisi meteorisadetta silmien eteen. Ei kuitenkaan osunut. Muuten oli kylla kaunis tahtitaivas. Daniel joi kahvia, mina siideria, ja meilla oli lisaksi kinkkuvoikot ja suklaabriochea mukana. En kuitenkaan tullut ajatelleeksi, etta vuorilla olisi yolla kylmaa, joten en ottanut paksumpaa villatakkia mukaan, ja vaikka istuttiin tiiviisti autossa, tuli silti vahan kylma. Pitanee hakea IKEAsta jotain torkyhalpoja viltteja autokayttoon.