Huomasin just askeista entrya kirjoittaessani, etta vuodatus nakyy uusineen linkkisysteemiaan, niin etta kirjoituksen otsikko on nyt osa linkkia. EN TYKKAA!!! =/

Malli: uusi linkki / vanha linkki

ONNEKSI vanhan malliset linkit nakyvat silti toimivan edelleen, ja myos uusista kirjoituksista VOI pudottaa sen otsikko-osan pois, niin etta pelkka kirjoituksen numero jaa osaksi linkkia, kuten aina ennenkin. Ihmettelen vaan, etta miksi tallainen turha uudistus oli edes tarpeellinen?

Itse olen aina inhonnut syvasti tuota systeemia, etta otsikko on osa linkkia. Varsinkin kun se systeemi sitten pudottaa kaikki skandikirjaimet ja satunnaiset muut erikoismerkit, niin etta linkista tulee tosi holmo. Kaiken lisaksi, joskus otsikko saattaa vaihtua myohemman editoinnin seurauksena - muuttuuko linkki samalla? Jos muuttuu, niin enta jos joku on kayttanyt sita vanhaa linkkia? Ja jos ei muutu, niin voisi vituttaa aika rankasti, jos vanha otsikko roikkuisi pakolla mukana, osana linkkia, kun itse kirjoituksella on uusi otsikko...

Aion edelleen kayttaa linkeista tuota lyhyempaa versiota, missa on se pelkka numero. Tama tarkoittaa vaan lisaa tarpeetonta harmia, kun joka kerta pitaa erikseen muistaa poistaa se typera otsikkorimpsu. Arsyttavaa!!!

Muuten pidan kylla tasta vuodatuksen uudesta control panel'ista (suomeksi?), ja varsinkin siita, etten enaa joudu kayttamaan vuodatusta Firefoxilla aina silloin kun haluan postittaa youtube-videoita, vaan ne toimivat nyt myos IE:lla postitettuina. Tama linkkiuudistus vaan kusee.