Ihanaa, kun on oikea kesa! Irlannissa on ollut niin monta koleaa ja enimmakseen pilvista/sateista kesaa perakkain, etta oli jo aikakin saada taas nauttia auringosta.

Ollaan ajeltu tutuissa maisemissa, Maaria kavi kylailemassa, ja olen pessyt urakalla pyykkia (ennenkuin anoppi tulee risteilylta omien pyykkiensa kanssa) ja siivonnut puutarhaa. Oletan saavani kuvia netitettya kymmenen seuraavan vuoden aikana...

Bray Forum ja Stello Blog ovat edelleen kaputt, kun en ole ollut koneella muuta kuin pikaisella Facebook-kierroksella ennen nukkumaanmenoa. (En siis ole edes pelannut Sims3:a!!)

Sormessa on kipea rakkula, kun trimmasin eilen takapuutarhassa nurmikoiden reunat (mitka jaavat aina ruohonleikkurin jaljilta pitkiksi) ja haravoin ja lakaisin sitten puutarhan mahd. siistiksi, ottaen valilla mojito-taukoja... =D

Michael Jackson'kin sitten yllattaen otti ja kupsahti! Ymmarran kylla, etta esim. Sky News mainitsi heti moisen uutisen, mutta alkaa jo puuduttaa, etta kys. kanavalla ei olla mainittu mitaan muita uutisia moneen tuntiin.. Jos asia kyllastyttaa jo tassa vaiheessa, kun kuolemasta on muutama tunti, niin voin vain kuvitella miten pahasti aihe puuduttaa muutaman viikon paasta, kun on ehditty kerrata Jacksonin elamaa moneen otteeseen, haastatella perhe, tutut, fanit ja kummin kaimat, nayttaa hautajaiset pieninta yksityiskohtaa myoten, vatvoa lasten huoltajuuksia, perinnonjakoa, jne, jne, jne... (Neverlandista uusi Graceland? jne.. Heh, niillahan on kai linkkikin, kun Elviksen tytar on Jacksonin ex-vaimo..)

Mutta nyt nukkumaan. Meinaan imuroida aamupaivalla. Anoppi kotiutunee myohaan iltapaivalla tai joskus alkuillasta..