Toissa vuonna sain Tudoreista extra-duunia avoimen casting-tilaisuuden kautta. Se oli silloin Irlannin elokuvainstituutin tiloissa, ja jono oli PITKA... (Sivupolku: "vuonna" kuulostaa jotenkin vaaralta ja vieraalta - ihan kuin olisi saamea eika suomea..) Viime vuonna en ehtinyt / jaksanut menna casting-tilaisuuteen, vaan rastin vain Movie Extras -profiilistani, etta olen kaytettavissa kys. sarjaan, mutta eipa heista kuulunut mitaan - tuskin kylla olisin jaksanutkaan viime kesana niita hommia, kun oli matkustelua ja huolta isan sairauteen ja kuolemaan liittyen.

Tana vuonna ajattelin menna casting-tilaisuuteen, koska olisi ihan kiva saada taas jotain Tudors-keikkaa. En tosin tieda, onko silla mitaan / paljon eroa, meneeko itse paikan paalle, vai lahettaako tietonsa emailitse tai rastiiko profiilinsa extra-saitilla. Koska Tudorsien casting ei kuitenkaan ole Movie Extras'in hoidossa (suoranaisesti), epailen, etta casting-tilaisuuden kautta on paremmat mahdollisuudet saada kys. sarjasta extra-duunia.

Paatin menna ajoissa aamulla, valttaakseni pahimmat jonot.. MUTTA... Kun ehdin Liberty Hall'ille asti, huomasin jo sillalta, etta jono oli massiivinen! Sitten kiersin rakennuksen toiselle puolelle, jossa jono jatkui yhta massiivisena.. Lopulta kiersin viela yhden nurkan taakse, jossa jono jatkui myos yhta massiivisena, paattyen kuitenkin sinne - joskin uutta porukkaa valui paikalle koko ajan. :O

Onneksi jono kuitenkin eteni aika kiitettavaa tahtia. Kun lopulta paasin sisaan teatterin tiloihin (Eden Quay'n puolelta), huomasin etta heilla oli hyvin fiksu tapa hoitaa homma. Sisaan paastettiin vain n. 20 ihmista kerrallaan, joten jokaiselle riitti teatterin baaritiloissa istumapaikka ja poytatilaa, missa tayttaa lomakkeensa. Olen aiemmin ollut vain kahdessa casting-tilaisuudessa, eika niissa ollut moista rajoitusta, joten tuloksena oli ahtautta itse casting-tilassa, ja hankaluuksia tayttaa se lomake, polvea vasten tms..

En muistanut vyotaron- ja rinnanymparystani (ts. en aamulla ehtinyt etsia mittanauhaa, enka tarkistaa extra-profiiliani netista), joten kysyin yhdelta casting-porukan jasenelta oliko heilla mittanauhaa - niita kun on ollut aiemmissa casting-tilaisuuksissa. Heilla ei ollut yhtaan, mutta sikali hyva juttu etta tulin kysyneeksi, koska siina samalla tuli puheeksi, etta olin ollut toisella kaudella extrana. Luultavasti sen takia samainen nainen tuli poimimaan mut valokuvausjonosta, lukaisi lomakkeeni ja hihkui iloisena (nimim. tulin vahan ronsyilleeksi..), ja kehotti sitten menemaan jonon ohi suoraan valokuvattavaksi =)

Toivottavasti saan jotain extra-hommia neljannelle kaudelle.. Rakastin niita vaatteita! Mun hiusten pituus on iso etu, koska olin yksi niita harvoja extroja, joka ei tarvinut mitaan hiuslisakkeita.

Kun lahdin kotia kohti, rakennuksen ymparilla oli edelleen yhta iso jono.

Kotiin paastyani, lahdettiin sateiselle ja usvaiselle vuoristoajelulle, paatyen Tallaght'n kautta kotiin! :o Mutta kirjoittelen siita erikseen, kun saan kuvat netitettya.