Grrrr.. Tassa illan mittaan oli taas se jokasunnuntainen ohjelmanumero, etta anoppi pakkaa viikon roskasakkia marttyyrina, naama norsunvitulla, samalla kun telkkariin on mielenosoituksellisesti jatetty ohjelma, jota han 'haluaisi' katsoa, ellei 'tarvitsisi' pakata viikon roskia, kun 'kukaan muu ei pakkaa'..

Ja miksi anoppi sitten 'joutuu' joka viikko pakkaamaan ne roskat sinne sakkiin? Siksi, etta aina kun meista jompikumpi on tarttunut kys. hommaan, niin siita on tullut valitusta, kun anoppi HALUAA pakata ne roskat! Ja sitten kun han SAA pakata ne vitun roskat, niin siita syyllistetaan kaikkia muita oikein urakalla! Voi prkl tuon akan kanssa.. Oikein perusnegatiivinen ihminen, jolla on melkein aina naama norsunvitulla, AINA happamana.. Han katsoo esim. urakalla urheilua telkkarista (anoppia varten piti hankkia jopa maksulliset urheilulisakanavat), muttei yleensa nauti mistaan, vaan kohdistaa aina huomionsa kaikkeen negatiiviseen ja valittaa happamalla aanella & happamaan savyyn telkkarissa oleville ihmisille, ihan kun he muka kuulisivat hanta (saati etta yleensakaan valittaisivat jonkun norsunvittunaamaisen muumion mielipiteista..). Ja seurattuaan vuosikymmenien ajan esim. jalkapalloa, tennista, snookeria ja golfia, han ei edelleenkaan tieda niista edes kaikkia perussaantoja. Mun mielesta on aika turhaa edes seurata jotain urheilua, jos ei vaivaudu opettelemaan seuraamansa lajin saantoja. (Mun mielesta kylla urheilu on muutenkin aika turhaa..)

Asken, ennenkun han meni nukkumaan, hanella oli ilmeisesti jotain valituksentarvetta, niin piti sitten alkaa mulle valittaa, miten kamalan surullista on, kun 'noilla kahdella kissalla' ei ole mitaan paikkaa missa nukkua, etta joutuvat lojumaan missa milloinkin - just sellaiseen savyyn, etta olen muka joku elainraakkaaja.. Siis vittu!! Selitin jaakylmaan savyyn, ettei kissoille voi kertoa missa heidan pitaa nukkua, vaan valitsevat itse suosikkipaikkansa. Galwayssakin meilla oli tosi suloinen kissapeti, mika oli suunnilleen parasta mita lemmikkikaupasta sai, mutta arvatkaa vaan kelpasiko meidan kissoille.. Anoppihan nyt muutenkin on oikein lemmikkiekspertti - on mm. tarjonnut kissoille keitettya porkkanaa ja corn flakesia, jos kissanruoka on ollut lopussa, eika olla viela kayty kaupassa. Ihme kun eivat ole syoneet..

Lisays: Pakko viela mainita noista roskista.. Taallahan siis roska-auto hakee roskat kerran viikossa, ja jokainen talous jattaa omansa talon edustalle. Viikon mittaan ne roskat on sailottava jossakin, ja anopilla on joku ihme fiksaatio, etta kaikki pilaantuva on pidettava jaakaapissa, 'ettei se ala haista'. No sehan ALKAA kuitenkin haista, eli meilla on sitten riemunamme todella oksettavanhajuinen jaakaappi (ties miten terveellinen sen lisaksi, kun siella sentaan pidetaan myos syotavaksi tarkoitettua ruokaa ja juomaa..), josta se haju leviaa jokaisella ovenavauksella pitkin taloa - sen sijaan, etta haiseva jama olisi pakattu tiiviiseen muovipussiin, pussi laitettu solmuun ja kannettu vaikka johonkin puutarhan peralle, missa saisi haista ihan rauhassa, eika hairitsisi meita tai naapureita. Mutta ei.. Pitaa haista siella jaakaapissa..

Viikko sitten perjantaina, meilla oli ihanaa turskaa, jota jai pieni pala paistamatta.. Anoppi oli piilottanut sen jaakaappiin niin hyvin, etta se ei mennyt maanantaiaamuna roskikseen. Voisin lyoda vetoa, etta teki sen tahallaan.. Se on nyt siis haissut aivan jarkyttavalle, jo useampia paivia, ja arvatkaa vaan laittoiko anoppi sita kalapalaa roskasakkiin tallakaan kertaa - EI! Siis han ei VOINUT olla huomaamatta sita, koska se haju on todellakin jotain sanoinkuvaamatonta, eli han jatti sen ihan tahallaan sinne jaakaappiin, varmaan TOIVOEN, etta voisi huomenna nostaa siita metelin. Vaan Daniel sitten laittoi sen roskasakkiin ja mina pesin voimakkaasti limentuoksuisella (ja 'hajuapoistavalla') saippualla jaakaapin, ja pursotin viela samaista saippuaa avonaiselle lautaselle, jonka jatin sinne jaakaappiin.. Toivottavasti se saa aamuun mennessa poistettua sen lemun..