My fifth / current home (ages 27-now)

Kuvan keskipisteesta hiukan alas ja oikealle, nakyy valkoista sokeripalaa muistuttava vajan katto. Sen oikealla puolella on meidan takapuutarhamme (jossa tumma laakerinlehtipuu).
Takapuutarhoja ymparoivat siis n. 2m korkeat aidat, eli kukin voi (saan salliessa) viettaa aikaansa omassa takapuutarhassa, ilman naapureiden katseita, paikalle vaeltelevia koiria, tms..
Joka viikonloppu, ainakin osa seinanaapureidemme lapsista vierailee vanhempiensa luona, ja mukana on myos heidan lapsiaan. Meilla alkaa menna hermot muutaman lapsen takia.. Ovat arviolta ialtaan 10v. molemmin puolin, ja motorisilta kyvyiltaan selvasti puutteellisia, koska joka vitun viikonloppu heidan pallonsa lentaa useita kertoja meidan puutarhaamme.
Ei valttamatta kuulosta niin isolta jutulta, mutta jos me sattuisimme ikina nauttimaan omassa puutarhassamme vaikka kahvia ja kakkua kesaisena viikonloppuna, niin aika varmuudella jossain vaiheessa keskelle kattausta lentaisi naapurista pallo, aiheuttaen sotkua ja pilaten koko jutun. Se pallo kun todellakin lentaa yli aidan useampaan kertaan, joka viikonloppu.
Mulle on ihan sama mita naapurin vieraat puuhaavat heidan puutarhassaan, mutta jos ovat niin vitun rapylanappisia etteivat onnistu pitamaan palloa omalla puolellaan, niin ostakoot saatana jonkun suojaverkon..
Tasta on myos se seuraus, etta ne kakarat haluavat pallonsa takaisin. Ennen he tulivat rimpaisemaan ovikelloa ja me sitten kiikutimme heille pallonsa, tai jos olimme itse puutarhassamme, niin tyrkkasimme pallon aidan yli takaisin (ei heittamalla). Nykyisin ovat kuitenkin alkaneet auttaa itseaan, ja kiipeavat pokkana aidan yli meidan puutarhaamme, hakevat pallonsa, ja kiipeavat takaisin! Tuo todella vituttaa meita, varsinkin kun polkevat siina samalla meidan kukkapenkkejamme. Lisaksi takapuutarha on meidan yksityisaluettamme, josta on myos hyva nakyvyys suoraan keittioomme ja olohuoneeseemme. Teoriassa voisimme vaikka (saan salliessa) lojua puutarhassa ylaosattomissa, nauttien auringosta, tai hillua alusvaatteisillamme keittiossa, tms., ja yhtakkia joku tuntematon kakara hyppaisi siihen, hakemaan palloaan. OK, noi olivat vain teoriaesimerkkeja, mutta kuitenkin..
Asiasta voisi toki mainita naapureillemme, mutta he ovat kuitenkin itse tosi mukavia, enka haluaisi heidan ottavan stressia siita, etta tyttarensa on kasvattanut jalkikasvunsa niin huonosti. Pallonhakureissujen lisaksi nuo samaiset kakarat nimittain joskus kavelevat puutarha-aitojen paalla muuten vaan. Kun ajattelee, etta esim. osassa meidan kukkapenkkejamme on bambukeppeja pystyssa (tukevat kesaisin hajuherneita), niin eipa tosiaan olisi sitten meidan ongelmamme, jos joku noista riivioista sattuisi putoamaan aidalta ja tulemaan bambukepin lavistamaksi. Mitas kiipeilivat, saatana!

Lisays: Ja taas.. Viimeksi tanaan (ennen kuin postitin taman kirjoituksen), satuin olemaan keittiossa ja ihmettelin etta minka takia Ginga (kissa) yhtakkia panikoi ja juoksi - eikos yksi kakara ollut just meidan puutarhassa! Koputin oven ikkunaan, ja se pentu kylla naki mut, kun kiipesi pois.. Nyt just asken, sama vitun kakara oli TAAS meidan puutarhassa, ja talla kertaa Daniel antoi sille palautetta, minka nyt rygby-matsin seuraamiselta ehti. Anoppi ehdotti puutarha-aidan maalaamista lasimurskalla =D (Ei vaan voi, kissojen takia..)

Vituttaa sekin, kun meidan Oimolla on nivelrikko, ja hanen pitaisi sen takia liikkua rauhallisesti.. Jos joku saatanan kusipaakakara hyppaa meidan puutarhaan ja vaikka saikayttaa Oimon, niin Oimo voi loukata itsensa juostessaan johonkin korkealle, niinkuin saikahtaneet kissat usein tekevat. Jos niin kay, niin kusipaakakara saa luvan loukata itsensa myos, prkl..