Baileys ice tray surprise Enjoying the small roads..

Olin odottanut sateetonta paivaa, etta saisin pestya pyykkia, mutta eikos anopin saatana ehtinyt tunkea jotain ei-kiireellista koneeseen, kun tiesi etta talosta loytyisi tarkeampaakin pyykkia - ymmartaisi nyt kuolla jo pois, prkl..
Mulla piti olla puoleltapaivin laakarikin, mutta soittivat aamukahdeksalta (siis alle pari tuntia sen jalkeen kun olin vihdoin mennyt nukkumaan..), etta aika on peruttu, kun lekuri on kipeana! Soitin sitten herattyani takaisin, ja lupasivat uusia huomiseksi reseptini.
Postissa tuli sentaan mukava yllatys - olin voittanut Baileys-saitilta kumisen jaapalajutun, milla voi tehda B-, Y- ja S-kirjaimen (olen varsinkin innoissani S-kirjaimesta!), seka muutamia erilaisia muotoja =D Lykkasin heti koepalat pakastimeen jaatymaan..
Paatettiin lahtea pienelle maisema-ajelulle, vaikkei aikaa ollutkaan kuin n. kaksi ja puoli tuntia, ennen H:n tuloa. Ajelimme tanaan
naissa maisemissa; Bray - ehka Stepaside (vaikea pysya karryilla, kun en itse tunne pikkuteita) - Glencullen - Glencree - Enniskerry - Bray.

Enjoying the small roads.. Enjoying the small roads..

Pahoittelen paivan kuvien yleisen heikkoa tasoa.. Otin suurimman osan kuvia liikkuvasta autosta kasin, ja kapeilla teilla ei voinut pahemmin hidastaa (saati pysahtya), ellei halunnut riskeerata jonkun kolauttavan mutkan takaa ahteriin, ja 'focusing' (suomeksi?) oli hankalaa, kuoppaisella tiella. Pari kertaa pysahdyttiin kohdalle sattuneille pysahdyspaikoille, ja otin ulkona muutamia kuvia - tuuli oli hyytavan kylma! Olin unohtanut kasineetkin kotiin :o

View over Dublin..

Nakyma Dublinin yli oli valitettavasti aika utuinen.. (ylla ja alla) Poolbegin piiput erottuvat juuri ja juuri..

View over Dublin..

Dublinin vuorilla oli hiukan lunta;

Quick stop for some pictures..

Ja joidenkin sisasiittoisten paskojen oli ollut ihan pakko kayda kippaamansa jatteensa keskelle uskomattoman kaunista luontoa!

Some idiots had dumped their rubbish in one of the most scenic spots of Ireland.. Some idiots had dumped their rubbish in one of the most scenic spots of Ireland..

Tavoitteenamme oli kayda Glencreessa, jossa aloitimme viinerikahveilla..

Armoury Café in Glencree..

Olipa aivan ihana kahvila, Armoury Café. Meille molemmille tuli hiukan mieleen Turun linnan kahvila, joskin tama paikka oli valoisampi ja tilavampi. Todella siisti ja kotoisa, ja tahan aikaan vuodesta lisaksi mukavan hiljainen (tosin sijaintinsa takia se ei ehka aina kesallakaan ole mikaan kovin paha turistirysa.. jaa kokeiltavaksi, mutta ihan varmasti menemme sinne joskus uudestaan). Kahvi oli hyvaa, ja sita sai ison kupillisen - viinerit oli ehka tehty paikan paalla, koska ne olivat ihan tuoreita ja todella herkullisia. Kaikki muukin tyrkylla oleva sapuska naytti tosi herkulliselta. Lisaksi taytyy kehua paikan vessatiloja, jotka olivat hohtavan valkoiset ja superpuhtaat, seka tuoksuivat raikkaalta (naisten vessassa nakyi olevan tilavalta vaikuttava hoitopoyta, jos joku sattuu olemaan vauvan kanssa liikkeella). Voin siis suositella vaikka sunnuntaiajelukohteeksi, koska matkalla nakee upeita maisemia, ja jos jattaa autonsa kahvilan parkkipaikalle, voi kayda myos kavelylla kauniissa maisemissa. Meilla ei tanaan ollut aikaa kavella laaksoa pitkin poikin, mutta tallustelimme katsomaan saksalaisia hautoja. Niiden parissa tehtiin parhaillaan kunnossapitotoita, ja sattumalta toinen hepuista oli Danielin muinaisen snooker-kaverin pikkuveli, eli he turisivat siina sitten niita naita, samalla kun mina rapsin kuvia. Olisivat varmaan jutelleet pidempaankin, mutta meidan piti lahtea kotia kohti, kun H oli tulossa koulusta.

German war cemetery, Glencree German war cemetery, Glencree

At the German war cemetery, Glencree

Alla viela yksi kuva siita em. kahvilasta - se on tuolla peralla olevassa matalassa rakennuksessa. (Meidan mobile tuossa toisena vasemmalta, hih..)

Stopping at Glencree..

Jos joku haluaa plarata koko satsin, niin voi aloittaa tasta flickr-kuvasta. Loytyvat siis "January 2009" setista..

Enjoying the small roads.. Enjoying the small roads..

Enjoying the small roads..