Having a bite in Dún Laoghaire

Lauantaina oli sateista, mutta olimme paattaneet menna Dún Laoghaireen harjoittamaan auton varustelua (=ostamaan istuinsuojia ja muuta kivaa). Kys. kauppa olikin sitten muuttanut (jo toinen kerta, kun kavi noin!), eli kierreltiin sitten vaan D.L. Shopping Centre'ssa. Kaytiin 'aamiaisella' - Irlannissa siis Full Irish Breakfast ei valttamatta ole vain aamiainen, nimestaan huolimatta, vaan sita voi tilata monesta paikasta aamusta iltaan, ja monet pizza-paikat jopa myyvat pizzaa, jonka paalla on ns. irlantilainen aamiainen =) Saattaa kuulostaa omituiselta, mutta se on pizza-muodossakin tosi hyvaa. Sitten ostettiin kaikkea kivaa askartelukaupasta (Art & Hobby), mutta siita myohemmin kuvien kera..

Driving through Dundrum

Ostarilla ollessamme, vesisade oli yltynyt rankaksi, ja tuulikin oli voimistunut. Olin alustavasti luvannut Maarialle, etta saattaisimme kayda visiitilla ja toimittaa samalla joululahjan perille, mutta mietin viitsisiko Daniel ajaa Naasiin asti siina ilmassa.. Viitsi kuitenkin, joten lahdettiin sitten kohti Naasia - ylla olevassa kuvassa Dundrum LUAS Bridge, ja pieni vilaus saasta..
Daniel tiesi kylla reitin Bray'sta Naasiin, kun kavi sielta suunnalta ostamassa autonkin, mutta Dún Laoghairesta oli tietty vahan eri reitti, eika asiaa auttanut, ettei meilla ollut karttaa, mista olisi voinut katsoa katevimman reitin. Tai siis oli kylla koko maan kattava tiekartta, mutta siina Dublinin alue on sen verran pieni, etta vain suurimmat tiet loytyivat kartalta (joka oli lisaksi monta vuotta vanha..) Tuli siis manattua pikkuteiden huonoa opastusta, mutta loysimme lopulta Tallaght'n kautta N7:lle, ja sen jalkeen suunnistus olikin helppoa, Maarian antamien ohjeiden ja printtaamani Googlen karttapalan avulla. Kuulemma oltiin ekat vieraat, jotka ovat loytaneet perille ilman etta tullaan loppumatkaksi vastaan =D
Saa vaihteli matkalla aika hurjasti, yltyen ensin rajuksi myrskyksi (naimme mm. tielle kaatuneen puun, ja Danielin pitaessa tupakkataukoa auton ulkopuolella, tuuli heilutti parkkeerattua autoa, jossa istuin askartelulehtea plaraten), ja kirkastuen sitten suht. mukavaksi, kun ehdimme Naasiin asti. Ei muuten ollut mun paatokseni, etta autossa ei tupakoida, vaikkakin olen siita kovin iloinen!

Lisa van in Naas

Kaytiin ohimennen Naasin Tescossa, ja oli pakko ottaa kuva tuosta Lisa Simpson -autosta! Hilpea..

Visiting Maaria's dollhouses

Maaria esitteli mulle nukkekotejaan, ja rapsin niista joitakin kuvia =D Maaria antoi myos luvan viskata ne kuvat nettiin, joten koko satsi loytyy nukkekotiblogistani - tasta suora linkki sinne. Heidan omakin kotinsa oli tosi kaunis, ja oli kiva tavata myos kaksi nuorempaa kissaa - Akunhan olin kerran pikaisesti tavannutkin.
Alla myos kuva Maarian tekemasta kauniista tilkkutakista, ja Aku-kissa, jonka oli pakko paasta mukaan kuvaan =D

Aku (the cat) on a quilt made by Maaria

Seuraavaksi Maarian muotinukke (taisi olla keraily-Barbie, jos muistan oikein), ja kaunis joululahjapaketti, jonka sain hanelta (siis Maarialta - ei Barbielta, heh..). En ole viela kuvannut paketin ihanaa sisaltoa, joten siita lisaa aikanaan.

One of Maaria's dolls Christmas present from Maaria

Ja sitten niihin aiemmin tehtyihin ostoksiin;

Do Crafts Creativity magazine, issue 13 Stickers

Meidan paikallinen askartelukauppa on ilmeisesti luopunut Do Crafts -edustuksesta, koska en ole viime aikoina nahnyt niita tuotteita siella.. Siksi ostin tanaan tuon Do Craftsin Creativity -lehden, jonka mukana tuli kivoja tarroja ja yksi testiarkki, jota voi hioa yms. Se on siis jotain kartonkia, mutta en ole viela tarkemmin tutkinut. Ostamistani muista tarroista osa tulee itselleni ja osa muihin juttuihin..
Alla Danielin ostama juggling-setti (en muista suomeksi, mita on juggling) ja nukkekotiini muuttava Schleich-koira.

Daniel's juggling set Schleich dog for my dollhouse