Christmas present for R

Otin R:n lahjan mukaan, kun lahdin ostoksille, mutta en sitten kuitenkaan kaynyt samalla reissulla heidan luonaan (kun pikku-R:n lahjat piti tulla viela kotiin paketoimaan)..

Value King shopping (check out the book!! lol) Cheapo socks Christmas present for myself I shouldn't eat salt...

Aloitin Value Kingista - siis suht. tuoreesta halpakaupasta. Sielta kun saa hinta-laatusuhteeltaan parhaat vessapaperit! Lol.. Ostin myos shampoota ja hoitoainetta, kasienpesusaippuaa kylppariin, valkoisia kirjekuoria, homppakirjan, Tayto 20-pack'in (=perunalastuja), valkoiset LED-jouluvalot ullakolle ymparivuotiseen kayttoon ja nipun halpasukkia.

Christmas present for little R Christmas presents for little R and myself Birthday present for little R

Sitten menin melkein vieressa olevaan lelukauppaan, josta ostin pikku-R:lle synttarilahjaksi kuusi Mr. Men -kirjaa (toivottavasti R lukee niita hanelle.. huolestuttaa pikku-R:n kielitaito, kun lapsi on elanyt melkein koko ikansa Irlannissa, kaytyaan vain syntymassa Sri Lankassa, mutta aiti puhuu sinhalaa ja isa hindia, joten potentiaalisesti pikku-R saattaa kasvaa kouluikaiseksi oppimatta kovinkaan paljon englantia!) ja joululahjaksi ihanan yksisilmaisen otuksen, joka puhuu ja laulaa, kun sita puristaa kadesta. Ostin itselleni samanlaisen pienempana ja hiljaisena versiona...

Christmas presents for Daniel and myself Christmas presents for Daniel and myself Christmas presents for myself Christmas presents for myself

Sen jalkeen poikkesin spontaanisti kirjakauppaan (Dubray Books), josta spottasin hauskoja monitorinpuhdistusleluja! :O Ostin Danielille joululahjaksi leijonan, ja itselleni possun.. Ostin myos itselleni kolme kirjaa, kun siella oli pino, mista sai ostaa kolme kirjaa kahden hinnalla, seka Moleskinen ensi vuodelle, ja Dubray Booksin kangaskassin, koska kangaskasseja ei voi olla liikaa..

Christmas mini cards Rimmel stuff and a freebie Rimmel freebie Rimmel freebie

Olin luvannut anopille hakea eurokaupasta pakettikortteja, ja loysinkin aika kivoja (ks. ylla, eka kuva). Han tarvitsi vain kolme, enka loytanyt 30:n pakkausta pienempia (paitsi lapsille tarkoitettuja), joten jaapa itselleni tarpeeksi kortteja, kun on viela paketoitava lahjoja.. Sitten menin apteekkiin taydentamaan perusmeikkivalikoimaani.. Kaytan siis paivittain mascaraa ja kohl-kynaa, seka joskus puuteria, mutta kun Daniel oli just tyrkannyt mulle €250:n ansaitun "joulubonuksen" (Jee!), niin tuli ostettua vahan muutakin.. Sain myos ilmaisen meikkipaletin, mika on tosi sopossa pakkauksessa =D En ole varmaan 10-20 vuoteen ostanut noin paljon meikkeja kerralla :O

Bathroom essentials, lol Treats for the cats and myself I'm working on killing Daniel =) Vino season...

Lopuksi kavin viela Dunnesissa. Taydensin kylpparin perusjuttuja, ettei mikaan paase loppumaan kesken joulupyhien aikana, ja ostin viela runsaasti kissojen lemppariruokaa, jos vaikka sattuvat kyllastymaan kalkkunaan ja kinkkuun (as if..). En oikein keksinyt Danielille mitaan muuta lahjaa, kun han istuu enimmakseen koneella ja polttaa kuin korsteeni, joten ajattelin sitten tappaa hanta hitaasti ja ostin muutaman askin tupakkaa, jotka kaaraisen joulupaperiin.. Itselleni ostin pullon vinkkua, kun John varmaan toisi viinia vasta joulupaivana, enka missaan nimessa halunnut odottaa niin pitkaan, etta paasisin mukavaan pikkuhuppeliin.

Christmas presents for R and little R Christmas drinks

Tulin sitten kotiin ja paketoin pikku-R:n lahjat. Olin ajatellut kayda viemassa ne heille saman tien, mutta eivat olleet kotona, ja sovin R:n kanssa, etta menisin joskus 5:30pm aikoihin. Niinpa sitten imuroin koko talon, kun sekin on helpompaa luonnonvalossa. Dysonista irtoili taas pyoria, kun mikaan laite ei tunnu kestavan mun hiuksiani (olivat jalleen kiertyneet akselin ymparille ja pakottaneet ne pyorat siita ulos), mutta nytpa on sekin urakka hoidettu, enka toivottavasti joudu enaa tana vuonna imuroimaan..
Myohemmin kavin sitten viemassa ne lahjat, mutta R sanoi ettei ollut viela paketoinut mun lahjaani, etta tuovat sen sitten huomenna. Kotimatkalla tuli mieleen, etta yksi pullo viiniahan on aika vahan, ja potentiaalisesti jaisi yksi KUIVA paiva (viela jouluaatto!), ellei John toisikaan viinia ennenkuin vasta joulupaivana.. Jalkani sitten tekivat kaannoksen offien suuntaan, ja kavin viela ostamassa toisen pullon vinkkua ja 12 tolkkia siideria =P
Oli viela epavarmaa saisimmeko ollenkaan joulukinkkua, mutta onneksi John loysi jostain kauempaa sijaitsevasta kaupasta putiikin viimeisen kinkun, ja nyt tuolla keittiossa odottaa 9,5kg lihaa, jonka tyrkkaan uuniin niin, etta se valmistuu joskus aamukymmenen tienoilla, koska jonkun taytyy kipaista kaupasta kuorrutussinapit.. Anoppi menee kylla aamumessuun, eli sanoi samalla kipaisevansa sinapit Dunnesista. Ei tassa paase siis tana yona pahemmin nukkumaan! Otan ehka nokosia tuossa sohvalla - tai sitten roikun vaan Facebookissa..