H tuli tanaan vasta neljalta. Aloitimme matikalla, ja tamanpaivaisesta monisteesta piti varittaa / rastia / ympyroida kolmella, kuudella ja yhdeksalla jaolliset numerot (siis kaikki erikseen), ja lopuksi viela listata numerot, jotka olivat jaollisia seka kolmella etta kuudella tai kaikilla em. luvuilla.
Lauseenmuodostustehtavan jalkeen teimme kirjoitustehtavan, missa piti kirjoittaa viisi itse muokattua rivia eilen luetusta muinaisen Egyptin meikkimainosjutusta. Lisaksi tehtavakirjassa oli viela kysymyksia aiemmin luetusta leluartikkelista.
H:n pitaa kuulemma huomenna vieda n. parin euron hintainen lahja kouluun - olivat vetaneet hatusta lahjan saajan nimilapun, ja H:n piti hommata lahja K-nimiselle tytolle. Ajateltiin ensin menna laksyjen jalkeen eurokauppaan, mutta laksyissa meni aikaa sen verran, etta kaivoin Suomesta tulleesta joulupaketista jouluisen tarra-arkin ja Jim-patukan, ja sovittiin etta H vie ne lahjaksi. Han sai tietty myos itselleen Jim-patukan, ja vihjaisin, etta han varmaan saa myos tarroja sitten jouluna.. (Aitini nimittain oli lahettanyt myos tarroja H:lle, ja ostan ehka itsekin hanelle jotain askarteluaiheista, kun han on selvasti innostunut askartelusta.)