Christmas cards

Christmas cards Christmas cards Christmas cards Christmas cards

Vaikka tanaan oli tiedossa kevytta ullakkoremppaa koko paivaksi, valvoin viime yona aamuun asti, kun ajattelin etta olisi kiva jos joulukortit ehtisivat jouluksi perille.. Valitettavasti ykkososoitekirjani on edelleen kateissa (tod.nak. jossain ullakon katkoissa), eli pystyin lahettamaan kortteja vain heille joiden osoitteen joko muistin ulkoa, tai joiden osoite loytyi kakkososoitekirjastani tms. Muutamat joulukorttilistani vakionimet jaivat nyt ilman korttia =(
Herasin 11am tienoilla, ja muistin viela pari tarkeaa korttia (ne osoitteet olivat emailissa), joten aloitin paivan askartelemalla kys. kortit ja kirjoittamalla toisen mukaan kirjeen. Sitten ullakkohommiin...

Attic insulation... Attic insulation... Attic insulation... Attic insulation...

Attic insulation...

Attic insulation... Attic insulation... Attic insulation... Attic insulation...

Olin toivonut, etta saisin urakan melkein loppuun tanaan, mutta tavaroiden siirtelyyn ja jatkuvaan imurointiin meni sen verran aikaa, etta isoista levyista on viela n. neljannes ullakkoa laittamatta, ja sitten on tuo hankalan kokoinen takareuna (toisen puolen olen jo tehnyt) ja harjapalat, jotka ovat aika helppoja kuitenkin. Siita imuroinnista on kylla ollut sikali apua, etta pahin sotku on pysynyt sahaus- ja asennuskohdilla, joita olen myos imuroinut aina muutaman levyn valein.
Jouduin leikkaamaan vahan tuota mustaa kattomateriaalia, kun se oli jatetty hankalasti rullalle, eika kys. valiin olisi mahtunut eristyslevya. Siita tuli jo valmiiksi likaiseen tukkaani ihanaa mustaa jauhetta, jonka jalkeen oli pakko lopettaa talta paivalta ja paasta suihkuun... Olikin ehka tahanastisen elamani paras suihku, koska olin NIIN likainen sita ennen! Piti pesta hiuksetkin kahteen kertaan. (Jos muuten joku ihmettelee miksi noi levyt ovat vahan vinksin vonksin, niin se musta materiaali on useista kohdista painunut mutkalle, niin ettei noita valkoisia levyja saa kovin helposti sullottua paikoilleen.)
Taidan ottaa huomisen lomaa ullakkohommista, kun elainlekurituttu sanoi piipahtavansa jossain vaiheessa, ja H tulee myos jalleen tekemaan laksyja. Perjantaina H ei tule, joten voin taas ahertaa koko paivan. Toivottavasti viikonlopuksi ei jaa muuta kuin ehka pienta viimeistelya..

Attic insulation...