080924_hredrh.jpg
Tanaan H:lla oli matikan laksyna lisaa symmetriaharjoituksia. Kolme erilaista tehtavaa, joissa viivan toiselle puolen oli tehty muoto (tai kuva), joka piti taydentaa symmetriseksi, piirtamalla kuvion peilikuva viivan toiselle puolelle. H onnistui parhaiten siina tehtavassa, missa oli annettu puoli piirrosta, esim. hassut kasvot tms.
Olimme onneksi kayttaneet eilisessa kirjoitustehtavassa oikeita sanoja (H oli vahan jaljessa merkkauksissaan, eika ollut eilen asiasta ihan varma..). Tanaan kirjoitimme taas viisi uutta lausetta.
Lukulaksyja ei ollut, mutta H sanoi lukeneensa eilen kaksi kirjaa (lastenkirjoja kirjastosta). Aitinsa on nyt kieltanyt TV:n katselun, kun sahkolasku oli ollut korkea, ja H sanoi ettei tykkaa leikkia leluilla yksinaan. Ehdotin, etta hakisi lisaa kirjoja kirjastosta, ja onneksi se olikin hanelle mieluisa vaihtoehto. Sanoi merkkaavansa ne sanat, joita ei ymmarra, ja kysyvansa sitten aidilta, kun aiti tulee toista kotiin. Toivottavasti han jaksaa olla innostunut lukemisesta niin kauan, etta pystyy jo siirtymaan hiukan ikaistaan kiinnostavampiin tarinoihin.
Piirsin hanelle Punahilkan raakileen, jota han sitten varitti ja taydensi, paattaen lopulta vieda sen opettajalleen =D Lopuksi pelattiin pukeutumis- ja meikkipeleja vanhalla tutulla saitilla, ja sitten saatoin H:n kotikadulle, jatkaen itse Dunnesiin.