Sain nyt lopulta kasiteltya kaikki matkalla rapsimani kuvat, ja postitinkin ne jo Bray Forumille, mutta kuvatekstit ovat siella englanniksi. (Huom: Jos joku seuraa tuota em. linkkia, niin niita kuvia on sitten myos parilla seuraavalla sivulla kys. ketjussa..) Jos sinne haluaa kommentoida, se vaatii ilmaisen kayttajanimen rekisteroinnin - nigerialaisten pillerikauppiaiden yms. karsimiseksi, uudet tunnukset vaativat myos adminin (=minun) aktivoinnin, eli sinne paasee siis kommentoimaan vasta sitten, kun on saanut emailitse ilmoituksen, etta tunnus on aktivoitu.
Vaihtoehtoisesti, kuvia voi plarata myos kaikille avoimissa Facebook-albumeissani (#1, #2, #3, #4, #5, #6). Siella taas ei ole kuvateksteja ollenkaan, enka ajatellut sinne sellaisia edes laittaa. Jos on Facebookin jasen, niin sinnekin voi postittaa kommentteja. Jos haluaa kaverilistalleni, niin ei kun viskaamaan Stella Stenroos siihen hakulootaan - olen ainoa tulos.
Aion tehda matkakuvista myos suomenkielisen albumin, pidemmilla kuvateksteilla. En vaan ole viela paattanyt miten ja minne sen toteutan. Voi olla, etta teen kuvista muutamia sivuja taman vuodatus-blogini yhteyteen, osaksi isan pysyvaa muistosivua. Siella kun on hautajaiskuviakin, yms. (Olen muuten pitanyt hautajaisiin liittyvat ihmiskuvat ihan minikokoisina, istuttaen ne isompiin kuviin, joissa ei nay ihmisia. Jos nyt kuitenkin joku paikalla ollut ei halua esiintya netissa edes pisteena, voi ottaa yhteytta ja mainita tarkemmin missa kuvassa oli mukana, niin voin joko poistaa koko kuvan tai peittaa halutun kohdan kuvasta.) Suomiversio on tulossa suht. pian - ehka jo tanaan..