Vuodatus ryssi keskeneraisen tekeleeni, eli jaatte nyt ikiajoiksi ilman tarinaa knacker-vauvasta ja hanen uskomattomasta ensilelustaan, yms.. Ei huvita naputella uusiksi, joten laitan vain tylsat laksykuviot.
Tarkistin H:n eilisen kirjoitustehtavan, mista korjattiin muutamia kohtia. Sitten tehtiin tamanpaivainen tehtava. Luettiin seka lukulaksy etta ylimaarainen (ja helpompi) kirja. Meni ihan OK. Matikasta oli muutamia yhteenlaskuja ja kymmenen yhteenlaskutaulukko. H teki viela kortin aidilleen.
Naytin H:lle Google-satelliittikartalta, missa on Bray'n vastikaan avattu uimahalli, kirjoitin hanelle sen osoitteen ja bussiohjeet (vietavaksi aidilleen), ja sitten han halusi katsoa Sri Lankaa. Ihmettelin miten sujuvasti han seurasi satelliittikarttaa - heilla kun ei kuitenkaan kotona ole tietokonetta, eika perhetutuillakaan, eli H on nahnyt Google-karttoja vain meilla ja ehka koulussa joskus. Zoomattiin Colomboon, ja han etsi sujuvasti entisen kotinsa ja naytti sitten entisen koulunsa yms. :O Ovat selvasti katsoneet kotona karttakirjoja tms. Sitten katsottiin viela Abu Dhabi, missa S oli toissa ennen Irlantia, ja H osasi sieltakin nayttaa missa aitinsa oli asunut, kun aiti oli kuulemma nayttanyt sen hanelle kartalta (H muisti osoitteen, jonka perusteella haettiin tarkempi paikka)!
Saatoin H:n kotikadulleen asti, ja poikettiin matkalla taas kiinalaiskauppaan kysymaan jos siella olisi Milo-juomaa. Ei ollut, mutta ehka ensi viikolla on..