Hm kyyditsi mut aamupaivalla isani asunnolle, jota kaytin sitten tukikohtana tanaan. Selvittelin eraantyneita laskuja (isa oli viimeiset kuukaudet niin voimaton, ettei jaksanut aina edes avata saapuneita laskuja, joten niita nyt loytyi sitten varsinainen pino), soittelin sinne tanne, ja kavin lopulta sitten maksamassa muutaman kiireellisimman ja perumassa pankkikortin. Sitten kavin vetaisemassa kebabit - ei paha: tosi herkullinen kebab riisilla ja salaatilla, jonka lisaksi erillinen salaatti ja kahvi (ja ISO annos), yhteensa €4.90! :O
Sen jalkeen kavin viela sopimassa hautaustoimistolla muistotilaisuudesta, ja sitten menin Euromarketin kautta takaisin isan kampille - ostin siivoustarvikkeita yms. Olin jo aiemmin paivalla pessyt jaakaapin ja tyhjentanyt sen, jattaen kassissani pyorineen siideritolkin puhtaaseen jaakaappiin.. Urakan lopuksi nautin sitten sen kylman siiderin!
Hm tuli poikiensa kanssa hakemaan mua, ja kaytiin T:lla (Hm:n aiti - olin edellisella reissulla hanen luonaan). Nyt ollaan taas Hm:lla, ja ahmittiin just pyttipannua..
Loysin lisaa isan huumoripaloja, joille varmaan hihittelemme tana iltana..