Herasin aamulla R:n tekstiviestiin, jossa han kysyi voisinko menna kaymaan heilla, kun han haluaisi puhua kanssani. Koska olin viela ihan puoliunessa, ja olin lahinna valmistautunut heraamaan iltapaivaksi, H:n tullessa meille, sovimme, etta menisin heille pain joskus neljan jalkeen, saatettuani H:n kotiin.
No, H tietysti oli sitten puoli tuntia myohassa, ja ilmoitti kaiken lisaksi etta aitinsa tulisi hakemaan hanet meilta 4:30pm, eli jouduin ilmoittamaan R:lle tulevani sovittua myohemmin.. Luimme sitten loput "Puss in Boots" kirjasta, ja tanaan H:n lukeminen oli jo melko sujuvaa, joten jouduin lahinna auttamaan vain uusien sanojen kanssa. Jatimme tanaan matikan valiin, ja varitimme vaihteeksi H:n kotonaan leikkelemia paperikukkasia. Sitten H sai pelata tietsikkapeleja, kun odottelimme hanen aitiaan. Kello oli jo yli viiden, eika H:n aiti ollut vielakaan saapunut, eli H soitti hanelle, ja aitinsa kehotti hanta menemaan R:lle. H soitti sitten R:lle, jolle puolestaan ei sopinut, etta H tulisi heille, eli lopulta sitten sopivat minun menevan Seafrontille tapaamaan R:a, ja H menisi asemalle odottelemaan aitiaan, joka oli jo ehtinyt bussiin asti. Niin teimme.
R:lla oli privaattidraamaa kerrottavana, eli ei siita sen enempia.. Kaveltiin Seafrontilta Quinsboro Roadille ja kaytiin Dunnesissa. Han meni sitten S:lle ja mina tulin kotiin.