Kuten aiemmissa kirjoituksissa mainitsin, viime yona en ehtinyt kovin pitkaan nukkua. Haukottelin siis lahjakkaasti, H:n ollessa tanaan meilla - ja niin haukotteli H:kin. Viikonloppu on ihan tervetullut, vaikka huomenna onkin suunniteltu menoa (jos viitsitaan lahtea sinne Woodies DIY:hin).
Koska mulla on viela printteri taalla alakerrassa, annoin H:n valita aluksi pari varityskuvaa, jotka sitten printtasin hanelle. BBC:n saitilla oli aika paljon valikoimaa.. H sitten varitti yhden kuvan ja paatti jattaa toisen maanantaiksi. Sitten jatkoimme Mog-kirjan lukemista, mita riittaa viela ainakin maanantaiksi.. Lopulta pelasimme taas niita ikuisia nukkepeleja, ja tanaan koristeltiin aika monta virtuaalikakkuakin. H popsi tanaan vaihteeksi tuplasokeria, eli Kelloggsin Crunchy Nut -muroja.
Kun lahdin saattamaan H:a kotiin, han ilmoitti haluavansa menna kauppaan. Huoh.. Tiedossa oli siis taas meidan ruokaostosten raahaamista H:lle asti ja suorempaa reittia takaisin. Lopulta H sitten os(tat)ti vain pussillisen sipulirengasnaksuja, jonka olisimme varsin hyvin voineet ostaa sen suoremmankin reitin varrelta, eli sain kuntoilla ruokakassien kanssa ihan turhaan. Tupla-huoh. Niin, siis hanella ei tainnut olla yhtaan rahaa, kun sen rahan etsiminen oli sen verran hidasta ja teatraalista, mutta ajattelin etta menkoon nyt talla kertaa siina meidan ruokaostosten ohella. En tosin anna muodostua tavaksi, koska en halua rohkaista hanta pummaamaan, saati popsimaan koko ajan jotain sokeria, rasvaa ja/tai suolaa.
Just tanaan otti paahan tuo kaupan kautta meno senkin takia, etta H:n isa rimpaisi mulle joskus puolenpaivan jalkeen ja kysyi josko mulla olisi lainata hanelle bussirahaa, kun han oli menossa hoitamaan jotain virastojuttuja (sai hiljattain PPS-numeron, ja toivoo loytavansa duunia). Siina vaiheessa mulla oli tosiaan vain se 2c, mita jai jaljelle eurokauppareissun jalkeen, eli en voinut auttaa. Danielilla oli sitten myohemmin rahaa, eli menin niilla varoin ruokaostoksille, mutta jotenkin oli sellainen fiilis, etta kun saatan H:n kotiin ruokaostokset pullottaen kasseissa, niin isansa kuitenkin ajattelee etta en vaan halunnut lainata hanelle bussirahaa.. =/
Dunnesissa oli muuten tarjouksena kaksi 24xWeetabix-pakettia yhden hinnalla, eli ei lopu ihan heti, varsinkaan kun Daniel halusi itselleen lisaa Crunchy Nut -muroja. H sanoi tykkaavansa Weetabixista, etta ensi viikolla loytyy hanellekin terveellisempi valipala, jos sattuu olemaan nalkainen. En mielellani tarjoaisi hanen ikaiselleen jatkuvasti jotain sokerimossoa, mutten toisaalta ajatellut opetella myoskaan kokkaamaan sri lankalaista ruokaa, vaikka rakastankin syoda sellaista. Kokkaaminen ei vaan ole mun juttu.
Tulin sitten Albert Walkin kautta kotiin, ja menin hakemaan Henry & Rosesta ne Danielin ehdottamat breast boxit.. (Pari kananrintafiletta ja chips..) Henry & Rose pakkaavat ne lootat sen verran tayteen, etta vaikka minun lisakseni boxista soivat Thatsit ja Oimouttahere, me kaikki kolme olimme ahkyisina silmat ristissa, ja sittenkin viela lahes puolet chipseista paatyi roskiin. (Ei, kissat eivat sentaan syoneet chipseja.. vain kananrintaa.) Nyt ajattelin avata toisen siiderin...