Koska H:lla ei yleensa perjantaisin ole laksyja, han ei tule huomenna meille, ja maanantaina aion itse pakkailla yms., joten tanaan meilla oli viimeinen laksysessio ennen parin viikon taukoa. Aloitimme englanninlaksylla, joka oli osittain samanlaista mallilauseen kopiointia kuin eilenkin. Lisaksi oli annettu lista poikien etunimia, jotka piti etsia piilosanataulukosta, ja sitten kirjoittaa 'kaunokirjoitusviivoille'.
Matikan laksy oli edelleen raha-aiheinen, ja moniste oli hyvin samankaltainen kuin eilinen moniste. Sen jalkeen H soi valipalaksi mangovanukkaan (han rakastaa mangoja) ja pari sitruunavohvelia. Annoin hanelle mukaankin pari vanukasta, kun ei niita nakojaan meilla syo muut kuin mina, eli jaisivat vaan pyorimaan keittioon, kun lahden Suomeen - en nimittain todellakaan vetaisi kuutta vanukasta ennen matkaani! Annoin hanelle myos aamulla eurokaupasta ostamani suihkepullon, mita han oli toivonut purkkipuutarhalleen. Pullo toimii myos kastelukannuna.
Saattaessani H:a kotiin (pakollisen virtuaalinukkesession jalkeen), radan viereisella kujalla oli traveller-isa poikansa kanssa. Poika alkoi valittomasti soittaa huuliharppua, ja isansa yritti pummata rahaa. Sanoin ettei mulla ollut rahaa, ja toki meista kumpikin tiesi ettei se ollut totta, mutta Daniel oli ehdottanut lahtiessamme, etta palaisin Henry & Rosen kautta kotiin (kun se oli matkan varrella joka tapauksessa) ja ostaisin paivalliseksi snack boxit, enka halunnut kavella niiden pummien ohi tuoksuva pikaruokapaketti kainalossa (no olisi ollut vahan noloa..), eli paatinkin sitten menna toistamiseen Dunnesiin, saatettuani H:n kotiinsa. Ensin poikkesimme tosin H:n kanssa Albert Walkin kiinalaiskauppaan, ja ostin hanelle oman paketin sitruunavohveleita, kun nyt ei nahda pariin viikkoon. H:lla olikin edessaan muutama tunti yksin kotona, kun isansa sai tyopaikan (tiskaa jossain hotelliravintolassa - ei Bray'ssa) ja oli tulossa kotiin vasta myohaan illalla, ja H:n aitikin oli tulossa vasta joskus 3-4 tunnin paasta. Jos olisin tiennyt asiasta aiemmin, H olisi tietty voinut olla meillakin pidempaan, mutta mulla oli keskittymista vaativaa tekemista, mista ei olisi tullut mitaan, jos olisin samalla huvittanut H:a. Han oli kuitenkin ihan OK, ja aikoi katsoa jotain Barbie-DVD:ta. Aitinsa oli viela ohjeistanut, etta jos joku soittaa ovikelloa, niin ovea ei sitten avata, paitsi omille vanhemmille. Heilla on talossa ovipuhelin, ja alaovi lukossa, eli ihan turvallista sinansa.
Mutta menin heilta sitten Dunnesiin ja ostin taas Dunnesin omia mikroaterioita, kun ne olivat vain €5.50 kahdesta ateriasta. Soimme siis jalleen ihanaa chicken tikka masalaa.. Tulin ostaneeksi taas siideriakin...