summersolstice08.gif
Tuossa talomme takana on pieni 'teollisuusalue', jossa oli viela muutama vuosi sitten toimiva teurastamo, keittiokalusteita tekeva pulju, ja pari muuta pienyritysta. Alueelle aiottiin sitten rakentaa kerrostaloja, mutta se suunnitelma kaatui naapureiden vastustukseen (rakentamallani paperipienoismallilla oli osuutta asiaan - se hahmotti suunniteltuja rakennuksia ihmisille paljon tehokkaammin kuin kehnot kopiot jostain mustavalkopiirroksista, eika kukaan halunnut takapihalleen korkeahkoja kerrostaloja, joista olisi ollut avoimet nakymat takapuutarhoihimme ja makuuhuoneisiin). Yritykset olivat kuitenkin jo ehtineet vaistya kerrostalosuunnitelman tielta, joten koko alue oli pitkaan tyhjillaan, keraten kehnoja graffiteja, tyhjia tolkkeja ja rikottuja pulloja.. Alue taisi sittemmin vaihtaa omistajaakin, ja tietaakseni kuuluu nyt sille puljulle, joka aikoo rakentaa tuohon joen toiselle puolelle suunnilleen uuden keskustan koko kaupungille (tai niin mahtipontisilta ne suunnitelmat ainakin nayttavat).
Joku aika sitten, he vuokrasivat meita lahinna olevan rakennuksen Bray Lakersille, mika onkin taas kohentanut kys. alueen tilannetta. Rakennuksessa on siis aktiviteetteja kehitysvammaisille, ja paikan pyorittajat ovat rakentaneet uuden siistin sisaankaynnin, purkaneet ja havittaneet vanhan tyomaaparakin, joka oli taynna pulloja yms. ja oli palanutkin ainakin kerran, ja muutenkin siistineet Seapoint Roadilta alas parkkipaikalle johtavaa luiskaa ja sen varrella olevia seinia - kys. luiska on myos meidan jokapaivainen kavelyreittimme kauppaan ja takaisin.
Eilen he maalasivat graffitintynkia piiloon, tamanpaivaista keskikesan grillijuhlaa varten. Em. luiskan vierella on myos kiviseina, jonka valista valuu sateella jatevetta (haju on kuvottava..), ja he olivat pikaratkaisseet kys. ongelman kumoamalla valumakohtaan ison lastin hiekkaa. Aurinko paistoi, ja juhlavalmistelujen parissa tyoskenneltiin ahkerasti..
Tanaan on heidan grillijuhlansa, joka alkoi alle tunti sitten. Onneksi ovat pystyttaneet sita varten ison katoksen, koska auringosta ei nay tanaan pilkahdustakaan, vaan grillijuhlasaaksi tulee pelkkaa sadetta =/
080621midsums.jpg
PS, Mahd. kommentit voi postittaa kommenttisivulleni.