080528hkiparcel.jpg
Otin eilen tuollaisen pikayleiskuvan Suomen-paketista, josta tosin olin jo poistanut kolme pakettia Reissumiesta (jaakaapissa.. yksi paketti jo syoty..), yhden pussin Marianne-rakeita ja H:n lahjat.
Kuvassa viela siis mustavalkoinen kesapaita, kolmet ohuet mustat Wolford-sukkikset (ihanaa! niita kun ei saa Bray'sta..), viisi erilaista Fazerin suklaalevya, Eucalyptus-pastilleja, Noa-tuoksu, Tiimarin puinen nukkekodinpoyta, jota en maaliskuussa saanut pakattua turvallisesti kassiini, ja Aarikan passikukkaro. Lisaksi koko hoito oli pakattu sellaiseen Postin taideaiheiseen laatikkoon, joka on tosi kaunis (sorry, ei kuvaa).
080529noa3s.jpg
Ihastuin tuohon Noa-pulloon! Kuva ei edes tee sille oikeutta, kun olin laiska ja pikarapsin takapuutarhassa, mutta itse pullo on siis todella kaunis! Alaosa ja spray-'korkki' ovat kirkasta lasia, ja pullossa on simppelisti muotoiltu kaunis yksityiskohta. Kaulus on helmenvalkoinen, ja lisaksi pullon sisalla on 'helmi', joka liikkuu hitaasti siella tuoksun seassa, kun pulloa kallistaa. Myos tuoksu on ihanan kevyt ja kesainen.