H oli tehnyt mulle koulussa aivan ihanan hellyyttavan Suomen lipun;
080501hflag1.jpg
Lipun takapuolella on ihanan lapselliset jatskitikkuteippaukset =D Sain myos Sri Lankan lipun, jonka muoto on tosin erikoinen, mutta varit kuitenkin paikoillaan (Sri Lankan lippu World Flag Databasessa);
080501hflag2.jpg
Aloitimme taas matikanlaksylla, joka oli tanaan monisteellinen yhteen- ja vahennyslaskuja. H:a pitkastytti laskea niin monta tehtavaa, mutta kaikki saatiin kuitenkin tehtya. Han kuulemma pitaa yhteenlaskusta, mutta inhoaa vahennyslaskua - muistelen hamarasti, etta olisin joskus lapsena itse ajatellut samalla tavalla..
Englannintehtavana oli vaihtaa annettujen sanojen lihavoitu kirjain annetuiksi kirjaimiksi, ja kirjoittaa siten muodostuneet sanat. H tajusi heti tehtavan helpon idean, mutta melkein kaikki sanat olivat hanelle uusia. Googlen kuvahaku on muuten todella nappara, kun pitaa selittaa sanojen tarkoituksia, jos yhteinen kieli ei aina riita.
H:lla ei ollut tanaan lukumateriaalia, emmeka voineet pelatakaan, kun mulla oli just koneella kaikenlaista avoinna, mutta kirjoitimme loppuun H:n kirjeen R:lle & pikku-R:lle Sri Lankaan. Han oli toivonut viimeksi sydantarroja, joten annoin hanelle kokonaisen pienen arkin sellaisia, ja han liimasi niista aika monta sinne kirjeeseen. Huomenna olisi tarkoitus viskata kirje postiin - kirjoitan oman kirjeen siihen oheen.
Saatoin H:n taas kotiin - Carlisle Groundsin viereisella kujalla oli taas sama kassikaljaporukka kuin eilen, ja H oli selvasti vahan varuillaan heidan takiaan. Ihan fiksua sinansa, vaikka se porukka onkin ihan harmiton. Tulin sitten itse taas kaupan kautta kotiin.