Meilla on roskispaiva kerran viikossa, ja yleensa se on maanantai, paitsi jos maanantai sattuu olemaan yleinen vapaapaiva tms.. Keraamme siis viikon mittaan roskat isoon violettiin jatesakkiin, josta maksetaan muutama euro - roskienkeraysfirma sitten noukkii kaikki tunnuksillaan varustetut sakit reittinsa varrelta, eli kunhan roudaamme maanantaiaamuksi sen sakin tuonne talon eteen, niin se haetaan siita sitten. Nykyisin he noutavat myos omilla tunnuksillaan varustettuja kerayspaperisakkeja, mutta vain kerran kuukaudessa.
Anopilla on joku ihmeen pakkomielle em. sakkien pakkaamisesta, niin etta hanen on saatava tehda se, tai muuten menee varmaan koko viikko pilalle, oletan.. Jos joku muu erehtyy pakkaamaan sakkeja, anoppi purkaa ne ja pakkaa uudelleen! Niinpa me nykyisin yleensa jatammekin suosiolla koko touhun hanelle. Yleensa..
Pari paivaa sitten, Daniel raivasi makuuhuonetta (joka toimii myos hanen 'toimistonaan'), ja pakkasi sitten lehtia, laatikoita yms. kerayspaperisakkiin. Tosin kyseessa ei ollut se keraysfirman oma sakki, vaan joku muu iso vastaava. Kysyin kannattaako pakata niin huolellisesti, kun koko satsi olisi kuitenkin laitettava sellaiseen kalliiseen logosakkiin.. Han totesi, etta sen toisen sakin voisi aikanaan vaan nostaa sellaisenaan logosakkiin - mina epailin, etta anopilla olisi ainakin asiasta ihan toinen idea.. Olin oikeassa.
Kun tulimme asken Doctor Who:n jalkeen alakertaan, taalla oli hirvea muovinrutistelumeteli.. Anoppi purki vimmalla sita Danielin pakkaamaa sakkia ja pakkasi kaikkea uusiksi logosakkiin. Daniel tarjoutui auttamaan, johon aitinsa heitti melkein loukkaantuneena jyrkan EI!n.. Jatkoi sitten samalla vimmalla, kunnes oli pakannut kaiken uusiksi.
Hanen kannattaisi ehka katsoa itselleen joku harrastus, tms...