Olen toivottavasti pakannut kaiken tarvittavan...  *ajattelee aaneen* Hame, paitoja, sukkiksia, alusvaatteita, ikivanhat talvisaappaat (joihin leikkasin just hiiripakkauksesta uudet tuplapohjalliset, kun ainakin toisen saappaan pohjassa on pieni reika..), villasukat, yovaatteet, hammasharja, dodo (ei kuollutkaan sukupuuttoon?), hiusharja, hiuslenksuja, meikinpuhdistuslappuja, meikit, tuliaiset, pyyhe (varmuuden vuoksi, kun en tieda mika sairaalan omaistenhuoneessa on systeemi), laakkeet + vitamiinit, passi, lippunumero, toivottavasti tarpeeksi rahaa (ja tiukka budjettilaskelma, heh), laptop menee kohta kassiin sahkojohtonsa ja hiirensa kanssa, kassissa jo suomalainen adapteri, kameran laturi, muistikortinlukija, puhelimen laturi, puhelimen USB-johto, kevytkuulokkeet, USB-valo... En nyt edes muista mita muuta.. Tietty kamera ja puhelin..
Olen totaalisen vasynyt, kun en ole ehtinyt oikein nukkua.. Yritan pysya taksissa ja kentalla hereilla, mutta toivon saavani koneesta ikkunapaikan, jossa voisin NUKKUA, joutumatta vaikka siirtymaan jonkun ikkunapaikkaihmisen vessareissun takia tms..
Riippuen ilmaisen langattoman yhteyden toiminnasta Lappeenrannan keskussairaalan alueella, joko blogitan tai en, taman viikon aikana.. Perjantaina hyppaan Helsingin-junaan, ja sunnuntaina palaan Tampereen kautta kotiin. Kohta pitaa kassittaa tama laptop..